Zakelijke incompany workshop

Lachworkshop

Home | Zakelijke workshops | Workshop Lachworkshop

Workshop Lachworkshop

Lachen is gezond. Dat heeft iedereen wel eens gehoord. We raden iedereen dan ook aan om het zo veel mogelijk te doen. Gebeurt dat bij jou op kantoor voldoende, of is het regelmatig een stille boel? Dat laatste zou jammer zijn want lachen is ook een uitstekende manier om verbinding tussen mensen te realiseren. Samen lachen breekt grenzen af en zorgt ervoor dat je vrijwel direct een band opbouwt. Zo ga je als team veel makkelijker samenwerken. En het is ook nog eens ontzettend leuk.

Samen lachen doe je voor ontspanning, meer verbinding en een betere teamspirit

Lachen kan voor sommigen best spannend zijn. Zeker de manier van lachen waarmee we in deze workshop aan de slag gaan. Want we gaan zacht lachen en inwendig lachen, maar ook flink bulderen. En dat zonder concrete aanleiding. Best spannend, he? Gelukkig is onze lachcoach gespecialiseerd in het stapsgewijs realiseren van een lach. Zo voelt iedereen zich veilig in de groep en gaat niemand over zijn of haar eigen grenzen heen. Na afloop zul je je nog nooit zo verbonden hebben gevoeld met je collega’s.

Ook zin om te lachen met je collega’s en zo te werken aan de teamband? Dan biedt deze workshop uitkomst. Onder het kopje ‘inhoud’ vertellen we je graag alles.

Inhoud van de workshop

Hieronder geven we een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • Op zoek naar een ontspannen activiteit of wil je werken aan teambuilding? Dan is lachen een perfecte bezigheid. Want mensen die samen lachen voelen zich meer verbonden met elkaar. Dat ga je terugzien op de werkvloer.
 • We nemen je mee in de vele voordelen die lachen te bieden heeft. Samen lachen zorgt voor verbondenheid binnen een team. Daarnaast heeft lachen een positieve invloed op stressreductie en het energielevel. Dat komt jouw prestaties en vitaliteit ten goede.
 • Onder begeleiding van onze lachcoach ga je de lachspieren eens flink aanspannen. In verschillende oefeningen, opdrachten en scenario’s gaan we de lach opwekken. Net zolang tot je niet meer bij komt. Plezier gegarandeerd!
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je voelt je meer verbonden met je collega’s;
 • Je hebt een heerlijke tijd gehad waar je nog lang over napraat;
 • Je bent na de workshop blij, voldaan en vrolijk.
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze workshop wordt gegeven door:


Bente

Bente verzorgt namens Job Education meerdere workshops op het gebied van vitaliteit en werkplezier. Daarin vindt zij het vooral belangrijk dat de sessies energiek en leuk zijn. 

Bente organiseert workshops voor Job Education sinds 2018. Zij gelooft dat lachen en spelenderwijs leren veel positieve uitwerkingen heeft. Niet alleen leren deelnemers makkelijker, maar het draagt ook bij aan het terugdringen van stressgerelateerde klachten op de werkvloer. In haar workshops mag je dus een hoop plezier en leerrendement verwachten.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
1 uur€645,00 ex. btwIn overleg (grote groepen mogelijk)
1,5 uur€745,00 ex. btwIn overleg (grote groepen mogelijk)

Proces voor de workshop

Het is essentieel dat de inhoud van de workshop zo goed mogelijk aansluit bij jullie situatie. Daarom doorlopen we op voorhand de volgende stappen:

 1. We plannen na jullie aanvraag een gesprek in (digitaal of face to face) om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Je ontvangt daarna een offerte van ons.
 2. Gaan we samenwerken? Wat leuk! We sturen je dan een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de workshop af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden. 
  Onze werkwijze: actief leren

  De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


  Tijdens de workshop maken we gebruik van onze actief leren-methode. Daarmee werken we in korte tijd toe naar een optimaal leerrendement. 

  Actief leren houdt in dat de deelnemers veelvuldig zélf aan de slag gaan. Onze trainers wisselen de nodige theorie daarom regelmatig af met interactieve praktijkonderdelen, zoals opdrachten, reflectie en oefeningen. Zo ontstaan razendsnel inzichten en handvatten die de deelnemers eenvoudig in hun werkende leven kunnen toepassen.

  Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

  Offerte aanvragen

  Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop. Binnen 48 uur in je inbox.

  Deze workshop in het kort

  Duur: 1 tot 1,5 uur


  Vanaf: €645,00 excl. btw


  Groep: In overleg


  Waar: Incompany, heel Nederland

  Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

  Willen jij en je collega’s deze incompany workshop volgen?

  Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
  Je ontvangt de offerte binnen 48 uur in je mailbox.

  Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

  We mochten onze workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
  Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

  Dineke Philipse

  Verenigingsmanager, CLC-Vecta

  Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn. 

  Rian van Nuland

  Medewerker HRM, Lavans

  Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

  Michelle Oosthuyzen

  Eigenaar, Stadsfruit

  Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

  Nancy Stevens

  Teammanager, IvVW

  Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

  Maurits Schuijf

  Founder, Shakes on Wheels

  Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

  Robin van ‘t Ruim

  Manager, de Balie

  Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

  8,6 waardering

  Onze klanten waarderen ons
  met een gemiddelde van 8,6.

  150+ klanten

  We hielpen de afgelopen jaren
  150+ klanten door heel NL.

  #1 trainers

  Onze trainers zijn stuk voor stuk
  experts binnen hun vakgebied.

  Actief leren

  Wij passen ‘actief leren’ toe voor
  een optimaal leerrendement.

  Peter Houtman

  Coördinator

  Heb je advies nodig?

  Ben je geïnteresseerd in onze zakelijke incompany workshops?
  Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

    We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
  →  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.