De totaaloplossing voor bedrijven

Abonnement voor organisaties

Als organisatie structureel investeren in de ontwikkeling van werknemers? En dat bij een one-stop-shop, waar alle workshops worden georganiseerd door specialisten? Bekijk ons abonnement voor organisaties!

Wanneer een abonnement?

Het organiseren van een workshop is een effectieve manier om te investeren in personeel. Workshops voor medewerkers worden dan ook in iedere organisatie regelmatig geboekt.

Het uitzoeken, onderhandelen en boeken van workshops kan een tijdrovende klus zijn. Daarnaast is de kwaliteit van de dienstverlening altijd maar afwachten. Wil je deze zaken ondervangen? Dan is een workshop abonnement perfect.

De voordelen van een abonnement.

Wij faciliteren inmiddels bij een groot aantal klanten een workshop abonnement. Van deze klanten horen wij vaak dat ze blij zijn met de volgende benefits:

 

  • In groepen of op open inschrijving;
  • Tijdbesparing;
  • Kostenbesparing;
  • Zekerheid van kwaliteit;
  • Uitgebreid aanbod aan workshops.

Voor iedere situatie een passende vorm.

Voor iedere situatie kunnen wij een passend abonnement aanbieden. Of het nu gaat om 100 of 1.000 medewerkers, verspreid over Nederland of juist op één locatie.

In overleg vinden we een passende oplossing. Zodat jullie duurzaam en structureel kunnen investeren in de ontwikkeling van werknemers.

Interesse in een workshop abonnement? 

Deze collega’s pakken jouw aanvraag graag op!

We geven je graag álle aandacht. Jouw aanvraag zal daarom worden opgepakt door een van onze coördinatoren. De coördinator blijft jouw contactpersoon gedurende het hele proces.

Maaike
Coördinator

Peter
Coördinator

Gijs
Trainer

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons met een 8,6. Daar zijn we trots op!

45+ klanten

Wij helpen jaarlijks meer dan 45 klanten door heel Nederland.

Inventarisatie fase

De inhoud van de workshop wordt afgestemd op jullie situatie.

Actief leren

We passen ‘actief leren’ toe in onze workshops. Voor betere resultaten.

#1 trainers

Onze trainers zijn experts binnen hun vakgebied. Zo waarborgen we kwaliteit.

Fun en energiek

In onze workshops stimuleren we verbinding, fun en energie. 

Meer dan 150 tevreden klanten gingen jullie al voor.

Jaarlijks verwelkomen we meer dan 45 nieuwe klanten. Door heel Nederland en van iedere grootte.

Zij beoordelen ons met een gemiddelde klantwaardering van 8.6!

Dineke Philipse

Als branchevereniging voor ondernemers in de evenementenbranche zoeken we vaak trainingen en workshops die onze leden helpen in hun bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering. We werken daarvoor graag samen met Job Education vanwege het brede aanbod en de goeie prijsstelling. Daarnaast is het contact bijzonder prettig en kunnen ze snel schakelen.

Dineke Philipse
Rian van Nuland

Job Education geeft sinds 2 jaar workshops aan onze collega’s. Het aanbod is heel divers en daarom zit er altijd iets interessants bij. De communicatie m.b.t. het boeken van workshops is helder en duidelijk, zowel voorafgaand aan de workshops als nadien ter evaluatie. De feedback van mijn collega’s over de inhoud van de workshops is ook altijd goed!

Rian van Nuland
Michelle Oosthuyzen

Wij hebben de workshop Feedback for growth bij Job Education gevolgd. De workshop was leerzaam en plezierig. We hebben een mooie middag gehad. De feedback van de deelnemers was ook heel positief. Onze ervaring met Job Education is dus een hele fijne.

Michelle Oosthuyzen
Nancy Stevens

Job Education verzorgt op regelmatig workshops voor ons. Een fijne partner om mee samen te werken. Ze schakelen snel en denken altijd goed met ons mee.

Nancy Stevens
Petri van Vugt

Voor onze Kerstdag zochten we 2 workshops en zijn hiervoor bij Job Education te rade gegaan. Uiteindelijk hebben we een lachworkshop en een mindfulness workshop gevolgd. Zij dachten goed mee en verzorgden een leerzame middag met twee ervaren trainers.

Petri van Vugt

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze zakelijke workshops? Als je contact opneemt helpen we graag bij het maken van de beste keuze. 

We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl of
telefonisch op 030 – 227 2404.