45+ zakelijke workshops

Gespecialiseerde trainers

55+ klanten in 2019

Beoordeeld met een 8,6

Workshop abonnement voor organisaties.

Zakelijke workshop abonnement organisatie / workshop werknemers abonnement organisatie/ workshop werknemers abonnement organisatie/ workshop personeel abonnement organisatie

Ons workshop abonnement voor organisaties.

Als organisatie structureel en duurzaam investeren in de ontwikkeling van werknemers? En dat bij een one-stop-shop, waar alle workshops worden georganiseerd door specialisten? Dan ontzorgen we jullie graag met een workshop abonnement. Op naar ontwikkeling!  🚀

Wanneer een abonnement?

Het organiseren van een workshop is een effectieve manier om te investeren in personeel. Workshops voor medewerkers worden dan ook in iedere organisatie regelmatig geboekt.

Het uitzoeken, onderhandelen en boeken van workshops kan een tijdrovende, inefficiënte klus zijn. Daarnaast is de kwaliteit van de dienstverlening altijd maar afwachten. Wil je deze zaken ondervangen? Dan is een workshop abonnement bij Job Education perfect.

De benefits

Job Education faciliteert inmiddels bij een groot aantal klanten workshop abonnementen. Van deze klanten horen we dat ze blij zijn met deze benefits:

Ook mogelijk o.b.v. open inschrijving;

Tijdbesparing: één partner voor workshops;

Kostenbesparing dankzij de staffelkorting;

Zekerheid van kwalitatieve workshops;

Uitgebreid aanbod aan prikkelende workshops.

Sparren?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Sparren over een workshop abonnement? We gaan graag met je om tafel. Neem via onderstaande knop contact met ons op.

color
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.jobeducation.nl//
#00bf79
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/jobeducation.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Je e-mailadres
off
off