55+ zakelijke workshops

13 gespecialiseerde trainers

75+ klanten in 2018

Beoordeeld met een 8,6

Aangenaam, wij zijn
Job Education

Zakelijke workshop communicatie / workshop werknemers communicatie / workshop werknemers communicatie / workshop personeel communicatie

Job Education is de #1 aanbieder van zakelijke workshops.

Wij zijn Job Education

Job Education is de nummer 1 aanbieder van incompany workshops.

Wij geloven dat de ontwikkeling van werknemers een investering is waar werkgever en werknemer beide van profiteren.

Waarom we doen wat we doen

De ontwikkeling van personeel moet worden beschouwd als waardevolle investering.

Werknemers die zich ontwikkelen presteren beter, zijn gelukkiger en benutten hun volle potentieel.

Zakelijke workshops

Workshops zijn interactieve leermomenten om nieuwe kennis en kunde op te doen.

Met meer dan 55 workshops in zes categorieën hebben we alles in huis om uw werknemers te ontwikkelen. Benieuwd naar de workshops?

Het team

Job Education is een collectief van gespecialiseerde trainers. Onze trainers verzorgen uitsluitend workshops binnen hun eigen expertise.
Zo waarborgen we de kwaliteit van iedere workshop, maar kunnen we wel een breed assortiment aanbieden. Daar zijn we trots op!

Daan

Peter

Maaike

Benthe

Paola

Ingrid

Marleen

Anke

Robert

Jeltje

Ontvang onze hand-out.

Hoe je werknemers (en de organisatie) in zes stappen optimaal laat profiteren van een workshop.

Een lerende wereld

Ontwikkeling mag niet alleen behouden zijn voor werkend Nederland. Ieder mens op de wereld zou de mogelijkheid moeten hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Daar dragen we graag ons steentje aan bij.

Job Education steunt goede doelen die zich richten op leren en ontwikkeling. Tegelijkertijd moedigen we klanten die met ons samenwerken aan om hetzelfde te doen.

Onze visie en missie

Werk heeft impact

Een van  de eerste vragen die men een onbekende vaak stelt is:”wat voor werk doe je?”. Dat is niet voor niets. Werk heeft een grote impact op een mensenleven en wordt door veel mensen gezien als onderdeel van de identiteit. Logisch ook, als je bedenkt dat de meesten er 40 uur per week doorbrengen.

Waarom ontwikkeling?

En omdat werk zo veel impact heeft is het ook een vlak waarop mensen zich altijd willen ontwikkelen. Je wil immers verder komen dan waar je nu bent. En dat kent vele voordelen: als je in ontwikkeling bent presteer je beter, heb je meer zelfvertrouwen, een hogere motivatie en word je waardevoller. Kortom: je komt steeds dichter bij het benutten van je volledige potentieel.

En de werkgever dan?

Maar niet alleen de werknemer heeft profijt van ontwikkeling. De werkgever profiteert ook van werknemers die beter presteren en gelukkiger zijn. Dat zie je namelijk terug in de productiviteit en betrokkenheid van het personeel. Daarnaast blijven werknemers langer loyaal wanneer er in ze geïnvesteerd wordt.

Een leven lang leren

Om die reden bestaat Job Education. Wij geloven dat de ontwikkeling van personeel niet moet worden gezien als kostenpost maar als investering, waar werkgever en werknemer beide van profiteren. We stimuleren iedere organisatie in Nederland dan ook te faciliteren in de leerbehoefte van medewerkers. En we stimuleren iedere werknemer in Nederland om een leven lang te leren.

Rated 4.5/ 5 by 21 Clients on Google+
color
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.jobeducation.nl//
#00bf79
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/jobeducation.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Je e-mailadres
off
off