Chat with us, powered by LiveChat

Aangenaam kennis te maken

Over ons

Home | Over ons

Wij zijn Job Education. Aangenaam kennis te maken.

Leuk dat je meer over ons wil weten! Zoals je al door hebt zijn we op dagelijkse basis bezig met het organiseren van workshops. Maar we vertellen je ook graag waarom we dat doen en we stellen je voor aan het geweldige team dat dit realiseert.

Heb je nog vragen of wil je kennis maken? Neem gerust contact met ons op. We kijken uit naar je bericht.

Ons geweldige team

Job Education is een collectief van gespecialiseerde trainers. Stuk voor stuk experts binnen hun vakgebied. Zo waarborgen we de kwaliteit van iedere workshop. We stellen ons dreamteam graag aan je voor.

Sylvie
Trainer

Carlijn
Trainer

Paul
Trainer

Gijs
Trainer

Ceciel
Trainer

Esther
Trainer

Booy
Trainer

Kevin
Trainer

Sandra
Trainer

Lennart
Trainer

Angelique
Trainer

Lidushka
Trainer

Annemiek
Trainer

Mark
Trainer

Frauke
Trainer

Karlijn
Trainer

Simone
Trainer

Dirkje
Sales
manager

Susanne
Account
manager

Martha
Account
manager

Peter
Eigenaar

Job Education: hoe, wat, waarom?

Leer ons beter kennen.. 👇

Waarom we doen wat we doen

Wij geloven dat de ontwikkeling van personeel niet moet worden gezien als kostenpost, maar als een essentiële investering. Maar waarom is dat?

Organisaties die hun medewerkers stimuleren om zichzelf te ontwikkelen profiteren daar structureel van. Omdat de medewerkers beter presteren, gelukkiger en gezonder zijn en hun volle potentieel benutten. Dat is goed voor de werknemer zelf, maar natuurlijk ook voor de organisatie. Wij moedigen iedere werkgever in Nederland daarom aan om te investeren in hun belangrijkste kapitaal: mensen. 💪

De kracht van zakelijke workshops

Wij organiseren zakelijke incompany workshops. Dat zijn interactieve, krachtige leersessies die gevolgd kunnen worden door groepen collega’s tegelijkertijd.

En die workshops zijn krachtig. Niet voor niets boeken jaarlijks honderden organisaties deze sessies. Een workshop is interactief, praktijkgericht en energiek. Door deze combinatie wordt ‘actief’ leren volop gestimuleerd. Zo ontstaan snel nieuwe inzichten en skills om het geleerde vanaf morgen in de praktijk te brengen. En nog een voordeel: omdat collega’s tegelijk worden getraind zijn workshops ook erg kostenefficiënt.

Actief leren: hoe we werken tijdens een workshop

Tijdens de workshops maken we gebruik van onze Actief leren’-methode. Daarmee werken we in de sessies toe naar een optimaal leerrendement.

Onze trainers wisselen de theorie veelvuldig af met praktijkonderdelen, zoals opdrachten, reflectie en oefeningen. Daarnaast wordt er individueel, in subgroepen én plenair gewerkt. Zo ontstaan snel inzichten en handvatten die men direct kan toepassen. Meer weten? Lees hier alles over onze methode.

Hoe we werken voor en na een workshop

Korte lijntjes, één aanspreekpunt, een heldere inventarisatie en goed advies. Wij vinden het prettig en onze klanten gelukkig ook.

Dat betekent dat je samen met een vaste coördinator door het boekingsproces gaat. Samen bespreken we jullie situatie en kiezen we de best passende inhoud voor jullie workshop. Niet voor niets geven klanten ons een gemiddelde waardering van 8,8 op het thema klantcontact. 

Deelnemers

Klanten

Trainers

Workshops

We mochten onze incompany workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn. 

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

Klantcijfer: 8,6

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in onze zakelijke incompany workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.