OVER ONS

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN!

Je bent hier: Home » Over ons

EVEN VOORSTELLEN

Job Education is de nummer 1 aanbieder van incompany workshops. Met onze krachtige, interactieve leersessies helpen we organisaties om hun medewerkers te ontwikkelen.

Om een optimaal leerrendement te garanderen hebben we de Job Education methode ontwikkelt. Dit is een pakket aan interventies waarmee we garanderen dat onze workshops zo effectief mogelijk zijn.

ZAKELIJKE WORKSHOPS

Wij geloven dat werknemers in ontwikkeling de beste versie van zichzelf worden. Ze ontwikkelen zichzelf en presteren beter, maar ze gaan ook met drive en plezier naar het werk. Daar profiteert de werkgever ook van.

Zakelijke workshops zijn een uitstekend middel om dat te bereiken. Door het interactieve, praktijkgerichte karakter van een workshop zijn deelnemers actief met de stof bezig. Dat zorgt voor een effectief leerproces.

EEN LERENDE WERELD

Ontwikkeling mag niet alleen behouden zijn voor werkend Nederland. Ieder mens op deze wereld zou de mogelijkheid moeten hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Daar dragen we graag ons steentje aan bij.

Job Education steunt goede doelen die zich richten op leren en ontwikkeling. Tegelijkertijd moedigen we klanten die met ons samenwerken aan om hetzelfde te doen.

ONS TEAM

We kijken er naar uit om samen te werken
null

DAAN KLEVER - TRAINER

daanklever@jobeducation.nl

null

MAAIKE HOUTMAN - TRAINER

maaikehoutman@jobeducation.nl

null

BENTE ADRIAENSE - TRAINER

benteadriaense@jobeducation.nl

null

PETER HOUTMAN - TRAINER

peterhoutman@jobeducation.nl

null

INGRID DE JONG - TRAINER

ingriddejong@jobeducation.nl

null

MARLEEN VAN DER WAL - TRAINER

marleenvanderwal@jobeducation.nl

null

ROBERT DOEVE - TRAINER

robertdoeve@jobeducation.nl

null

JELTJE MEIJVOGEL - TRAINER

jeltjemeijvogel@jobeducation.nl

ONZE VISIE

Ontwikkeling op de werkvloer

En de werkgever dan?

Maar niet alleen de werknemer heeft profijt van ontwikkeling. De werkgever profiteert ook van werknemers die beter presteren en gelukkiger zijn. Dat zie je namelijk terug in de productiviteit en betrokkenheid van het personeel. Daarnaast blijven werknemers langer loyaal wanneer er in ze geïnvesteerd wordt.

Een leven lang leren

Om die reden bestaat Job Education. Wij geloven dat de ontwikkeling van personeel niet moet worden gezien als kostenpost maar als investering, waar werkgever en werknemer beide van profiteren. We stimuleren iedere organisatie in Nederland dan ook te faciliteren in de leerbehoefte van medewerkers. En we stimuleren iedere werknemer in Nederland om een leven lang te leren.

Ondertussen op Instagram..

color
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.jobeducation.nl//
#00bf79
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/jobeducation.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Jouw e-mailadres
off
off