Aangenaam kennis te maken!

Over ons

Leuk dat je meer over ons wil weten! We delen graag wat over onze organisatie, ons team en ons gedachtegoed. Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral even contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Ons geweldige team.

Job Education is een collectief van gespecialiseerde trainers. Stuk voor stuk experts binnen hun vakgebied. Zo waarborgen we de kwaliteit van iedere workshop. We stellen ons dreamteam graag aan je voor.

Daan
Trainer

Paola
Trainer

Peter
Coördinator

Joëlla
Trainer

Maaike
Trainer

Benthe
Trainer

Carla
Trainer

Gijs
Trainer

Ellen
Trainer

Gitty
Trainer

Karianne
Trainer

Jeltje
Trainer

Carlijn
Trainer

Esther
Trainer

Roman
Trainer

Waarom we doen wat we doen.

Wij geloven dat de ontwikkeling van personeel niet moet worden gezien als kostenpost, maar als een essentiële investering. Waarom? 

Omdat werknemers die zich ontwikkelen beter presteren, gelukkiger zijn en hun volle potentieel benutten. Daar profiteert iedereen van. 💪

De kracht van zakelijke workshops.

Zakelijke workshops zijn interactieve, krachtige leersessies die gevolgd kunnen worden door groepen collega’s tegelijkertijd.

Workshops zijn effectief dankzij het praktijkgerichte karakter. Omdat collega’s tegelijkertijd getraind worden zijn workshops ook erg kostenefficiënt.

Hoe we werken: actief leren.

Onze trainers wisselen de theorie veelvuldig af met praktijkonderdelen, zoals opdrachten, reflectie en oefeningen.

Daarnaast wordt er individueel, in subgroepen én plenair gewerkt. Zo ontstaan snel inzichten en handvatten die men direct kan toepassen.

Kunnen we je wellicht ergens mee helpen?

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons met een 8,6. Daar zijn we trots op!

45+ klanten

Wij helpen jaarlijks meer dan 45 klanten door heel Nederland.

Inventarisatie fase

De inhoud van de workshop wordt afgestemd op jullie situatie.

Actief leren

We passen ‘actief leren’ toe in onze workshops. Voor betere resultaten.

#1 trainers

Onze trainers zijn experts binnen hun vakgebied. Zo waarborgen we kwaliteit.

Fun en energiek

In onze workshops stimuleren we verbinding, fun en energie. 

Meer dan 150 tevreden klanten gingen jullie al voor.

Jaarlijks verwelkomen we meer dan 45 nieuwe klanten. Door heel Nederland en van iedere grootte.

Zij beoordelen ons met een gemiddelde klantwaardering van 8.6!

Dineke Philipse

Als branchevereniging voor ondernemers in de evenementenbranche zoeken we vaak trainingen en workshops die onze leden helpen in hun bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering. We werken daarvoor graag samen met Job Education vanwege het brede aanbod en de goeie prijsstelling. Daarnaast is het contact bijzonder prettig en kunnen ze snel schakelen.

Dineke Philipse
Rian van Nuland

Job Education geeft sinds 2 jaar workshops aan onze collega’s. Het aanbod is heel divers en daarom zit er altijd iets interessants bij. De communicatie m.b.t. het boeken van workshops is helder en duidelijk, zowel voorafgaand aan de workshops als nadien ter evaluatie. De feedback van mijn collega’s over de inhoud van de workshops is ook altijd goed!

Rian van Nuland
Michelle Oosthuyzen

Wij hebben de workshop Feedback for growth bij Job Education gevolgd. De workshop was leerzaam en plezierig. We hebben een mooie middag gehad. De feedback van de deelnemers was ook heel positief. Onze ervaring met Job Education is dus een hele fijne.

Michelle Oosthuyzen
Nancy Stevens

Job Education verzorgt op regelmatig workshops voor ons. Een fijne partner om mee samen te werken. Ze schakelen snel en denken altijd goed met ons mee.

Nancy Stevens
Petri van Vugt

Voor onze Kerstdag zochten we 2 workshops en zijn hiervoor bij Job Education te rade gegaan. Uiteindelijk hebben we een lachworkshop en een mindfulness workshop gevolgd. Zij dachten goed mee en verzorgden een leerzame middag met twee ervaren trainers.

Petri van Vugt

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze zakelijke workshops? Als je contact opneemt helpen we graag bij het maken van de beste keuze. 

We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl of
telefonisch op 030 – 227 2404.