Verdiepende workshop trajecten

Workshop journeys

Home | Workshop journeys

Volg een van onze workshop journeys voor nog meer impact.

Sommige situaties vragen iets meer aandacht dan één losse workshop. Voor die situaties gebruiken we een workshop journey. Een combinatie van workshops en aanvullende vormen zoals o.a. huiswerk, coaching of andere leermethodes. 

Hebben jullie interesse in het volgen van een workshop journey? Neem dan gerust contact met ons op. Onze coördinatoren adviseren je graag.

Waarom kies je een workshop journey?

Eigenlijk is het eenvoudig. Hoe frequenter en uitgebreider iemand met nieuwe materie bezig is, hoe beter de nieuwe stof beklijft.

Het wordt dus eenvoudiger de stof te begrijpen en toe te passen. Sommige situaties vragen daarom. Want met meer tijd en ruimte om de diepte in te gaan, kunnen deelnemers nóg meer leren.

Een journey gericht op júllie uitdagingen

Het is belangrijk dat de journey zo goed mogelijk aansluit bij jullie situatie. Zodat we samen kunnen gaan voor een optimaal leerrendement.

Daarom doorlopen we een een uitgebreide inventarisatie in het traject vóór de journey. Daarmee zorgen we dat we het programma af kunnen stemmen op de uitdagingen waar jullie mee kampen.

Hoe ziet een workshop journey er uit?

Dit antwoord is lastig te geven. De workshop journeys worden voor iedere klant op maat gemaakt en verschillen dus van elkaar. 

Doorgaans is het een combinatie van verschillende workshops. Deze worden gecombineerd met verschillende huiswerkopdrachten en challenges. Regelmatig verzorgen onze trainers ook aanvullende coachingsessies.

Start vandaag nog met jullie op maat gemaakte workshop journey.

Hebben jullie interessen in het volgen van onze workshop journeys?
Goed idee, want zo gaan jullie zeker leerrendement boeken!

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

We mochten onze incompany workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn. 

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

Klantcijfer: 8,6

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in onze zakelijke incompany workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.