45+ zakelijke workshops

Gespecialiseerde trainers

55+ klanten in 2019

Beoordeeld met een 8,6

Maatwerk workshops.

Zakelijke workshop Maatwerk / workshop werknemers Maatwerk / workshop werknemers Maatwerk / workshop personeel Maatwerk

We bieden ook 100% maatwerk aan.

Spelen er specifieke uitdagingen, ontwikkelingen of thema’s die nét even anders zijn? Of staan jullie aan de vooravond van een grote verandering binnen het bedrijf, en willen jullie werknemers daar op voorbereiden? Job Education biedt ook 100% op maat gemaakte workshops aan.  🛠

Wanneer maatwerk?

Spelen er specifieke uitdagingen binnen de organisatie? Of wil je als HR manager een grote groep werknemers tegelijkertijd laten ontwikkelen op een specifiek onderwerp?

De middelen daarvoor zijn niet altijd direct voor handen. In dat geval is een maatwerk incompany workshop een ideale oplossing. Deze workshop wordt volledig afgestemd op de situatie, wensen en behoeftes van de organisatie.

De kracht van ons netwerk

Wij werken met een groot netwerk aan ervaren, professionele trainers: experts binnen hun vakgebied. Trainers die kunnen zorgen voor een optimaal leerrendement van deelnemers.

Daarnaast beschikken we over een groot netwerk aan workshopontwikkelaars. Zo zijn we in staat de workshop precies af te stemmen op de specifieke situatie van de organisatie.

Sparren?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Sparren over een maatwerk workshop? We gaan graag met je om tafel. Neem via onderstaande knop contact met ons op.

color
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.jobeducation.nl//
#00bf79
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/jobeducation.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Je e-mailadres
off
off