TRAININGSACTEUR

KIES VOOR MAXIMALE IMPACT.

Je bent hier: Home » Trainingsacteur

VERRIJK WORKSHOPS MET EEN TRAININGSACTEUR

In veel workshops komen gesprekssimulaties en rollenspellen voor. Het kan dan waardevol zijn een externe trainingsacteur aan te laten sluiten, zodat de deelnemers de gesprekken zo realistisch mogelijk ervaren.

Wat is een trainingsacteur?

Een trainingsacteur is opgeleid om zich snel in een personage te verplaatsen. Stel dat je het lastig vind om met een dominant, manipulatief persoon te spreken, dan is de trainingsacteur in staat die persoon direct na te bootsen. Op die manier kan je zo realistisch mogelijk werken aan je ontwikkeling. Dat kan confronterend zijn, maar is tegelijkertijd ontzettend leerzaam. En dat ga je terug zien in jouw leerrendement.

trainingsacteur

a

HOE WE WERKEN
  • Trainingsacteur gewenst?

    Behoefte aan een trainingsacteur? Job Education selecteert op basis van de workshop en situatie de meest geschikte acteur. Deze vergezelt de trainer bij de workshop.

  • Selectie, communicatie, administratie

    Job Education regelt alles: de selectie, de communicatie en de administratie. De klant heeft alleen de lusten, niet de lasten.

  • Tijdens de workshop

    De trainingsacteur speelt personages en situaties feilloos na, zodat deelnemers zo realistisch mogelijk oefeningen en rollenspellen kunnen spelen.

color
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.jobeducation.nl//
#00bf79
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/jobeducation.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Jouw e-mailadres
off
off