Chat with us, powered by LiveChat

Zakelijke incompany workshop

Prioriteiten en planning

Home | Zakelijke workshops | Workshop Prioriteiten en planning

Workshop Prioriteiten en planning

Prioriteiten stellen en plannen. Het lijkt steeds belangrijker te worden. En dat is ook logisch, want ons werk wordt dynamischer en eist steeds meer van een werknemer. Ga maar eens na: je hebt afspraken binnen en buiten de deur, collega’s die aan je bureau komen, ad hoc werkzaamheden én je wilt graag ruimte om nieuwe plannen en werkzaamheden uit te kunnen werken. Laat staan als er ook nog eens een crisissituatie ontstaat, waardoor je ineens volledig moet overschakelen om die brand te blussen.

Zakelijke workshop over Prioriteiten en planning: Ontdek hoe je (opnieuw) de baas wordt over jouw werkzaamheden, taken en agenda

In de workshop Prioriteiten stellen en plannen gaan we je leren hoe je volledig in control komt over jouw agenda en je werk. We nemen je mee in het belang van prioriteren en plannen en leren je alle manieren, tactieken en handvatten om dit effectief te kunnen doen. Zodat jij meer overzicht en rust in je hoofd krijgt. Zo wordt je weer de baas over al jouw werkzaamheden, in plaats van andersom. Het resultaat: minder werkdruk en stress, meer plezier én een verhoogde output. Want doordat jij alle balletjes feilloos in de lucht houdt verbeter je vaak ook nog eens je prestaties op een gezonde manier. 

Wil jij ontdekken hoe je duidelijke prioriteiten stelt en effectief kan plannen? Dan is deze workshop perfect voor je. Onder het kopje ‘Inhoud’ ontdek je wat we tijdens de sessie gaan behandelen.

Inhoud van de workshop

Hieronder geven we een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • Door op jezelf en elkaar te reflecteren maken we de huidige stand van zaken inzichtelijk. In hoeverre wordt er al goed omgegaan met prioriteiten en plannen?
 • We nemen je mee in de theorie achter deze thema’s. Wat vertellen de methodieken ons? Hoe zou je moeten plannen en prioriteren volgens de boeken?
 • Je ontdekt de beste methodes om effectiever prioriteiten te stellen en te plannen. We oefenen direct met deze methodes zodat je ze snel onder de knie krijgt.
 • Je gaat ervaren welke methodes voor jou goed werken en welke minder goed bij je passen.
 • We behandelen thema’s als taken kwalificeren en delegeren, omgaan met urgentie, verwachtingsmanagement en het stellen en bewaken van deadlines.
 • We zoomen in op de persoonlijke eigenschappen die je gaan helpen op dit vlak. Denk daarbij aan assertiviteit en effectief communiceren.
 • We werken aan concrete handvatten en take-aways, zodat jij in de toekomst op een effectieve manier prioriteiten kan stellen en volledige controle krijgt over je planning.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je ontdekt de theorieën van prioriteiten stellen en plannen en leert waarom het zo belangrijk is om jezelf hier verder in te ontwikkelen.
 • Je ontdekt de beste methodes op het gebied van prioriteren en planning, zodat je voortaan effectiever aan de slag kan met dit onderwerp.
 • Je ontdekt en werkt aan de persoonlijke eigenschappen die jou helpen bij het stellen van prioriteiten en efficiënt inrichten van jouw planning.
 • Je krijgt de controle terug over jouw planning, zodat je met meer rust en focus jouw werk kan uitvoeren.
 • Je prestaties, productiviteit én werkplezier krijgen een boost.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€795,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

Het is essentieel dat de workshop zo goed mogelijk aansluit bij jullie situatie en werkpraktijk. Daarom doorlopen we de volgende stappen:

 1. Na jullie aanvraag plannen we een videocall in om kennis te maken en de aanvraag te bespreken. Daarna sturen we je een offerte.
 2. Na jullie akkoord sturen we ons online inventarisatieformulier toe. Daarin onderzoeken we de laatste details over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de workshop af op jullie situatie. We sturen je daarna een concept programma.
 4. Is het programma akkoord? Dan voeren we de workshop uit. Onze trainer is ruim op tijd aanwezig om op te bouwen.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


Tijdens deze workshop werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze workshops een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop. Binnen 48 uur in je inbox.

Deze workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany workshop volgen?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt de offerte binnen 48 uur in je mailbox.

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We mochten onze workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn. 

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in onze zakelijke incompany workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.