Chat with us, powered by LiveChat

Zakelijke incompany workshop

Resultaat halen met een positieve mindset

Home | Zakelijke workshops | Workshop Resultaat halen met een positieve mindset

Workshop Resultaat halen met een positieve mindset

Ken je die momenten waarop je gedachten een loopje met je nemen? Je hebt dan gedachtes die continu blijven terugkomen, terwijl je allang doorhebt dat ze totaal niet constructief zijn. Of ze zijn heel negatief, waardoor ze je weerhouden om nieuwe dingen te ondernemen. De conclusie is helder: je mindset kan een grote invloed hebben op je gemoedstoestand én je prestaties. Zowel op werk als in je sociale leven.

Zakelijke workshop over resultaten halen met een positieve mindset: creëer een positieve mindset voor meer impact en resultaat in je werkzaamheden

In deze workshop gaan we uitgebreid aan de slag met het creëren van een positieve mindset. Want door positief en reëel te denken kan je jouw mindset in je voordeel laten werken. Dat resulteert erin dat je effectiever met jezelf communiceert. We zoomen bijvoorbeeld in op hoe je je gedachten kan analyseren. Zodat je achterhaalt of ze wel realistisch en constructief zijn. Je zal zien dat je hierdoor meer zelfvertrouwen krijgt prettiger, omgaat met anderen en meer durft. Dat komt je werkprestaties absoluut ten goede.

Wil jij aan de slag met het bewerkstelligen van een positieve mindset? En leren hoe je daarmee meer resultaten kan halen? Dan is deze workshop perfect. Onder het kopje ‘inhoud’ vertellen we wat er aan bod komt.

Inhoud van de workshop

Hieronder geven we een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • Je ontdekt de invloed van positieve en negatieve gedachtes op jouw gemoedstoestand en je fysieke gesteldheid.
 • We laten je zien welk deel van de hersenen alle gedachten produceert.
 • We gaan aan de slag met analyses van onze gedachten en mindset. Door dit uitgebreid te doen krijg je meer grip op wat je denkt.
 • We behandelen de verschillen tussen je gedachten en mindset in verschillende contexten en situaties. Welke rol spelen zij?
 • We leren je de RET-methode. Daarmee identificeer je irrationele gedachten en leer je die om te buigen naar gedachten die wél iets bijdragen.
 • In verschillende oefeningen en opdrachten ga je aan de slag met het creëren van een positieve mindset. Zo leer je skills die je direct zelf in de praktijk kan brengen.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je leert welke negatieve en irrationele gedachten je hebt. En je ontdekt de invloed van die gedachten op je lichaam en geest.
 • Je ontdekt hoe je negatieve gedachtenspiralen snel identificeert en weet hoe je hier effectief mee om kan gaan.
 • Je leert hoe je je gedachten onder controle krijgt, waardoor je spanning en stress verminderen terwijl je zelfvertrouwen groeit.
 • Je leert hoe je om kan gaan met onverwachte zaken of veranderingen. Door positief en reëel te denken kan je deze makkelijk verwerken.
 • Je ervaart na de workshop meer mentale rust, meer zelfvertrouwen en meer plezier in wat je doet. Je prestaties verbeteren en je durft meer dingen te ontplooien. 
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze workshop wordt gegeven door:


Carlijn

Carlijn heeft ruime ervaring als trainer en coach binnen verschillende grote organisaties in Nederlands. Sinds 2019 organiseert ze ook voor Job Education workshops. De onderwerpen van die workshops richten zich vooral op de verschillende disciplines van persoonlijk leiderschap.

Workshops met Carlijn zijn interactief en praktijkgericht. Na het leggen van een theoretisch kader zijn de deelnemers daarom voornamelijk zelf aan de slag met de nieuwe stof. Zo ontstaan razendsnel inzichten en krijgen ze de nieuwe kennis en kunde snel onder de knie. Op die manier zorgt Carlijn voor een optimaal leerrendement voor iedere deelnemer.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
1 uur€695,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 uur€795,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

Het is essentieel dat de workshop zo goed mogelijk aansluit bij jullie situatie en werkpraktijk. Daarom doorlopen we de volgende stappen:

 1. Na jullie aanvraag plannen we een videocall in om kennis te maken en de aanvraag te bespreken. Daarna sturen we je een offerte.
 2. Na jullie akkoord sturen we ons online inventarisatieformulier toe. Daarin onderzoeken we de laatste details over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de workshop af op jullie situatie. We sturen je daarna een concept programma.
 4. Is het programma akkoord? Dan voeren we de workshop uit. Onze trainer is ruim op tijd aanwezig om op te bouwen.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


Tijdens deze workshop werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze workshops een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop. Binnen 48 uur in je inbox.

Deze workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Gerelateerde workshops

Succesvol veranderen
Alle workshops

Willen jij en je collega’s deze incompany workshop volgen?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt de offerte binnen 48 uur in je mailbox.

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We mochten onze workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn. 

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in onze zakelijke incompany workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.