Chat with us, powered by LiveChat

Zakelijke incompany workshop

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Home | Zakelijke workshops | Workshop NLP

Workshop Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Ken je die momenten waarop je graag meer impact zou willen maken? Je zit in een gesprek met je collega, klant of manager en je merkt dat er meer uit het moment te halen valt. Je wilt je gesprekspartner op een positieve manier beïnvloeden. Zodat je beter aansluit bij diegene, je punt beter overkomt of je simpelweg iets voor elkaar krijgt. Kortom: je wil meer resultaat halen uit je communicatie. Maar hoe doe je dat precies? Welke techniek kan je ervoor inzetten en welke resultaten gaat dat opleveren?

Zakelijke workshop over NLP: Ontdek hoe je effectiever communiceert voor meer impact, betere prestaties en meer teamgevoel

Herken je het bovenstaande? Dan ben je op zoek naar NLP: een krachtige methode voor effectieve communicatie. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en geeft je een helder inzicht in je eigen gedrag, het gedrag van een ander en de impact die je daarin kan maken. Dat zorgt ervoor dat je voortaan beter weet hoe je kan aansluiten bij gesprekspartners. Het resultaat: je krijgt meer voor elkaar. Maar ook op teamniveau is NLP waardevol, want het zorgt voor een fijnere samenwerking en betere prestaties. Je ontdekt ineens waarom je met de ene collega botst, terwijl je met een ander perfect door een deur kan. Met NLP verbeter je dus ook de samenwerking binnen het team.

Willen jij en je collega’s je verder verdiepen in NLP? Dan is deze workshop perfect voor jullie. Onder het kopje ‘Inhoud’ vertellen we je meer over wat je mag verwachten van deze sessie.

Inhoud van de workshop

Hieronder geven we een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We behandelen de theorie achter NLP. Hoe werkt deze methode precies? En welke waarde kan jij, het team en de organisatie er uit halen?
 • We zoomen in op de huidige stand van zaken. Zetten jullie bewust of onbewust al wel eens NLP technieken in? En welke impact hebben deze technieken?
 • Je ontdekt welke NLP technieken er allemaal zijn en hoe je deze in je voordeel kan gebruiken in gesprekken met onder andere collega’s, je manager of een klant.
 • Jij en je collega’s gaan aan de slag met het oefenen van NLP. Dit doen we in opdrachten, rollenspellen en andere praktijkvormen.
 • We behandelen thema’s als de rol van zintuigen, taal- en woordkeuze en de invloed die deze zaken hebben op de kracht van je communicatie.
 • Jij en je collega’s reflecteren en bespreken hoe NLP kan zorgen voor een hechtere verbinding en betere teamprestaties.
 • We werken toe naar een concreet plan van aanpak waarin je bepaalt hoe jij NLP gaat gebruiken in de dagelijkse werkpraktijk.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je kent de theorie, principes én de waarde van NLP. Daarnaast doe je kennis op over zintuigen, taal- en woordkeuze en de impact hiervan.
 • Je krijgt inzicht in hoeverre je – bewust of onbewust – al wel eens NLP technieken toepast in jouw communicatie.
 • Je oefent uitgebreid met alle NLP technieken, zodat je in de toekomst zelfstandig aan de slag kan met deze methode.
 • Je komt samen met je collega’s tot inzicht over hoe NLP jullie op individueel én teamniveau naar een hoger niveau kan tillen.
 • Je bent in staat om meer impact te maken en meer resultaat uit je communicatie te halen. Dat verbetert je prestaties, productiviteit en werkplezier.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€795,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

Het is essentieel dat de workshop zo goed mogelijk aansluit bij jullie situatie en werkpraktijk. Daarom doorlopen we de volgende stappen:

 1. Na jullie aanvraag plannen we een videocall in om kennis te maken en de aanvraag te bespreken. Daarna sturen we je een offerte.
 2. Na jullie akkoord sturen we ons online inventarisatieformulier toe. Daarin onderzoeken we de laatste details over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de workshop af op jullie situatie. We sturen je daarna een concept programma.
 4. Is het programma akkoord? Dan voeren we de workshop uit. Onze trainer is ruim op tijd aanwezig om op te bouwen.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


Tijdens deze workshop werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze workshops een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

 

Offerte aanvragen

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop. Binnen 48 uur in je inbox.

Deze workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany workshop volgen?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt de offerte binnen 48 uur in je mailbox.

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We mochten onze workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in onze zakelijke incompany workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.