Zakelijke incompany workshop

Krachtig netwerken

Home | Zakelijke workshops | Workshop Krachtig netwerken

Workshop Krachtig netwerken

Netwerken. De één vindt het verschrikkelijk, de ander lijkt er voor geboren te zijn. Maar wat zeker is: krachtig kunnen netwerken is een waardevol instrument om succesvol te kunnen zijn. Want jouw netwerk zit vol met kansen, mogelijkheden en oplossingen. Dat netwerk kan dus essentieel zijn voor je prestaties. 

Investeren in je netwerk levert je structureel meer oplossingen, kansen en mogelijkheden op

Goed nieuws: netwerken draait absoluut niet puur om extravert zijn en makkelijk kunnen praten. Iedereen heeft een eigen, unieke netwerkstijl. En als je die kent zal je zien dat het netwerken veel makkelijker gaat. Zo haal je veel meer plezier uit de netwerkgesprekken die je voert. Dat is goed voor je zelfvertrouwen, motivatie en voor je prestaties. Je zal merken dat je netwerken niet meer ziet als drempel, maar als leuk onderdeel van je functie.

Willen jij en je collega’s aan de slag met krachtig netwerken? Onder het kopje ‘inhoud’ vertellen we wat er aan bod komt.

Inhoud van de workshop

Hieronder geven we een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We zoomen in op de theorie van netwerken en we behandelen de verschillende voordelen die netwerken met zich meebrengt.
 • We behandelen alle netwerkstijlen. Iedereen heeft een andere. Door direct te oefenen ontdek je ook welke stijl het beste bij jou en je persoonlijkheid past.
 • We gaan aan de slag met pitchen. Pitchen is een veelgebruikte methode om effectief te kunnen netwerken.
 • Omdat netwerken ook veel online gebeurd besteden we aandacht aan het opbouwen en onderhouden van jouw online netwerk.
 • De workshop zit vol met praktijkelementen. In opdrachten, oefeningen en rollenspellen ga je aan de slag met de kunst van het netwerken.
 • We stellen een concreet plan van aanpak op. Daarin formuleer jij hoe je in kleine stapjes bezig gaat om krachtiger te netwerken.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je ontdekt de theorie van het netwerken en leert waarom netwerken zo belangrijk en krachtig is.
 • Je achterhaalt jouw persoonlijke voorkeursstijl. Zodat je altijd actief bezig kan zijn met netwerken op een manier die voor jou lekker voelt.
 • Je raakt bekend met elevator pitches, waardoor je kort en krachtig interessant kan vertellen over jezelf en je werk.
 • Je begrijpt hoe je, naast analoog, ook online aan je netwerk kan bouwen.
 • Je ervaart meer rust, zelfvertrouwen en plezier in netwerksituaties. Je voelt je krachtig en weet op eenvoudige manier jouw netwerk uit te breiden en te verstevigen.
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze workshop wordt gegeven door:


Joëlla

Als communicatiedeskundige en stylist is Joëlla specialist in personal styling en persoonlijke presentatie. Ze spreekt met know-how en passie over onderwerpen als: non-verbale communicatie, personal branding, online en offline persoonlijke presentatie, eerste indrukken, kleur, stijl & mode trends.

Joëlla heeft een online marketing achtergrond van zes jaar met o.a. drie jaar ervaring in de zakenwereld in Londen. Naast de workshops die ze bij Job Education verzorgt heeft ze een eigen personal styling bureau.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
1 uur€745,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 uur€845,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

Het is essentieel dat de inhoud van de workshop zo goed mogelijk aansluit bij jullie situatie. Daarom doorlopen we op voorhand de volgende stappen:

 1. We plannen na jullie aanvraag een gesprek in (digitaal of face to face) om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Je ontvangt daarna een offerte van ons.
 2. Gaan we samenwerken? Wat leuk! We sturen je dan een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de workshop af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden. 
Onze werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


Tijdens de workshop maken we gebruik van onze actief leren-methode. Daarmee werken we in korte tijd toe naar een optimaal leerrendement.

Actief leren houdt in dat de deelnemers veelvuldig zélf aan de slag gaan. Onze trainers wisselen de nodige theorie daarom regelmatig af met interactieve praktijkonderdelen, zoals opdrachten, reflectie en oefeningen. Zo ontstaan razendsnel inzichten en handvatten die de deelnemers eenvoudig in hun werkende leven kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop. Binnen 48 uur in je inbox.

Deze workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany workshop volgen?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt de offerte binnen 48 uur in je mailbox.

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We mochten onze workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn. 

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

Robin van ‘t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in onze zakelijke incompany workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.