Zakelijke incompany workshop

Feedback for growth

Home | Zakelijke workshops | Workshop Feedback for growth

Workshop Feedback for growth

Feedback gaat over het overbrengen van boodschappen. Dat doe je continu als je aan het werk bent. Sterker nog, het is bijna onmogelijk om goed samen te werken zonder elkaar feedback te geven. Zo nu en dan moet je aan kunnen geven wat goed of slecht gaat, zodat jij en je collega’s daarvan kunnen leren. Maar de manier waaróp je feedback geeft heeft een grote invloed op jullie verstandhouding. Het is dus erg belangrijk om feedback op de juiste manier te geven.

Zakelijke workshop over feedback geven: Ontdek hoe goede feedback zorgt voor betere prestaties, meer teamspirit en een fijnere samenwerking

Veel mensen vinden het lastig om feedback te geven. Ze zijn bang dat het de relatie schaadt. Maar wist je dat je feedback kan geven én tegelijkertijd je relatie met die persoon kan versterken? Dat gaan we je leren! Na deze workshop ben je niet meer bang om mensen aan te spreken op houding of gedrag. Je ziet het juist als momenten waarop je je collega’s kan helpen om zich te verbeteren. Of natuurlijk om je collega’s te complimenteren als ze dingen goed doen. Andersom ga je ook leren om feedback te ontvangen. Op die manier schep je hechte, waardevolle banden met de mensen om je heen.

Je begrijpt nu waarschijnlijk het belang van feedback geven wel. Zeker als dit op de juiste manier gebeurt kan het van groot belang zijn in je werk. Die manier leren we je graag in deze workshop over feedback geven en ontvangen.

Inhoud van de workshop

Hieronder geven we een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • Reflectie op het huidige niveau van feedback geven.
 • De nodige theorie over feedback geven en ontvangen. Wat houdt dit precies in en welke factoren spelen een rol?
 • Mindset: stappenmaken om met vertrouwen (en zonder angst en belemmerende overtuigingen) feedback te geven en ontvangen.
 • Techniek: vormen van de feedbackregels, zoals het hamburger-model of 4G-model, om constructieve feedback te kunnen geven.
 • Hoe je feedback effectief kan ontvángen om daar het optimale rendement uit te halen.
 • Als groep een duurzame, constructieve en prettige feedbackcultuur creëren, waarin iedereen zich veilig voelt om feedback te delen.
 • Concrete handvatten, tips en technieken op het gebied van feedback geven en ontvangen.
 • Definiëren van de next step en het delen van de laatste inzichten.

Naast deze onderwerpen hebben onze workshops een paar vaste blokken, zoals een gezamenlijke opening, veel (praktijk)oefeningen, een Q&A en een plenaire afsluiting. Tussendoor zijn er voldoende pauzes.

Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop toewerken naar de volgende resultaten. Deze kunnen wijzigen op basis van o.a. de duur en jullie leerbehoefte.


 • Je hebt alle nodige kennis van de theorie over feedback en welke factoren van belang zijn.
 • Je leert hoe je effectief feedback kunt geven, wat leidt tot meer teamspirit, een prettigere samenwerking en betere resultaten.
 • Je versterkt relaties met je teamgenoten en draagt bij aan een positieve werksfeer door feedback constructief te gebruiken.
 • Je hebt vaardigheden om waarderende feedback te geven en te ontvangen, wat resulteert in sterkere relaties met je collega’s.
 • Je hebt alle vaardigheden en kennis opgedaan om feedback geven en ontvangen zelf toe te kunnen passen in je eigen werk.
 • Je hebt een next step om na de workshop verder mee te gaan.

Voordat de workshop wordt uitgevoerd inventariseren we jullie specifieke leerbehoefte. Afhankelijk van jullie situatie stemmen we de inhoud en resultaten in samenspraak af.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
1 uur€695,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 uur€795,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 & 4 uur€3.195,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 7 uur€3.895,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

Het is essentieel dat de workshop zo goed mogelijk aansluit bij jullie situatie en werkpraktijk. Daarom doorlopen we de volgende stappen:

 1. Na jullie aanvraag plannen we een videocall in om kennis te maken en de aanvraag te bespreken. Daarna sturen we je een offerte.
 2. Na jullie akkoord sturen we ons online inventarisatieformulier toe. Daarin onderzoeken we de laatste details over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de workshop af op jullie situatie. We sturen je daarna een concept programma.
 4. Is het programma akkoord? Dan voeren we de workshop uit. Onze trainer is ruim op tijd aanwezig om op te bouwen.
Over de trainer

Deze zakelijke workshop wordt gefaciliteerd door een van onze trainers.


We werken bij Job Education met meer dan 20 ervaren, gespecialiseerde trainers. In het proces voor de workshop zal je uitgebreid kennis maken met de trainer die jullie workshop verzorgt. Zo waarborgen we dat hij of zij op de hoogte is van alle ins & outs over jullie situatie en leerbehoefte!

Een selectie van onze trainers vind je hieronder. Wil je alle trainers zien? Bekijk dan dan onze Over ons pagina.

Onze Actief leren-methode

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


Tijdens deze workshop werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze workshops een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop. We reageren binnen 24 uur!

De workshop in het kort

Duur: Vanaf 1 uur tot 2 x 7 uur


Vanaf: €695,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland


Voertaal: Nederlands of Engels

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany workshop volgen?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt de offerte binnen 48 uur in je mailbox.

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We mochten onze incompany workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn. 

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

Klantcijfer: 8,6

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in onze zakelijke incompany workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.

Feedback op de werkvloer

In de dynamische wereld van werk is feedback een krachtig instrument voor groei en verbetering. Stel je voor: je zit in een vergadering met je team, en na een presentatie krijg je waardevolle feedback van je collega’s. Het zijn deze momenten die je helpen om jezelf verder te ontwikkelen en je vaardigheden te verfijnen. Feedback kan van verschillende bronnen komen, zoals je manager, collega’s of zelfs klanten. Het is als een spiegel die je een eerlijk beeld geeft van je prestaties en gedrag op de werkvloer.

Het geven van feedback is ook een kunst. Het vergt duidelijke communicatie en empathie om effectief over te brengen. Een goede feedbacksessie is als een constructieve dialoog, waarin beide partijen van elkaar leren en groeien.

Hoewel het ontvangen van feedback soms uitdagend kan zijn, is het de sleutel tot voortdurende verbetering. Het vraagt om een open geest en de bereidheid om te luisteren naar suggesties voor groei. Kortom, feedback op werk is een waardevol instrument dat je helpt om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien in je carrière. Het is de brandstof die je voortstuwt naar succes op de werkvloer.

De voordelen van feedback op werk

Feedback op het werk biedt talrijke voordelen voor individuen en organisaties. Allereerst helpt het bij het identificeren van sterke punten en gebieden voor verbetering, waardoor medewerkers hun vaardigheden kunnen aanscherpen en hun prestaties kunnen verbeteren. Stel je voor: door constructieve feedback van je collega’s te ontvangen, ontdek je nieuwe manieren om efficiënter te werken.

Bovendien bevordert regelmatige feedback een cultuur van open communicatie en samenwerking, wat de teamdynamiek versterkt en de productiviteit verhoogt. Door feedback te omarmen, blijven medewerkers gemotiveerd en betrokken bij hun werk, wat uiteindelijk leidt tot een positieve werkomgeving en organisatorisch succes.

Waarom een zakelijke incompany workshop feedback?

Waarom zou je een incompany workshop feedback moeten volgen? Nou, stel je voor dat je je vaardigheden wilt verbeteren. Deze workshop kan je helpen om feedback effectiever te geven en te ontvangen. Dat betekent betere communicatie en samenwerking binnen het team.

Bovendien draagt het bij aan een positieve werkcultuur. Dus, als je wilt groeien en succesvol wilt zijn in je carrière, is deze workshop een slimme zet. Het biedt praktische vaardigheden en bevordert een omgeving waarin iedereen gedijt.