Zakelijke incompany workshops gericht op

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit voor een verhoogde productiviteit, terwijl zaken als stress en ziekteverzuim gereduceerd worden. Het is daarom belangrijk om hierin te investeren. Onze zakelijke workshops helpen daarbij.

Baas in eigen inbox

Efficiënter met mail omgaan voor productiviteit, rust en werkplezier.

BEKIJKEN →

Time management

Efficiëntie: Nooit meer tijd te kort door slim met de klok om te gaan.

BEKIJKEN →

Map your mind

Combineer je hersenhelften en sla nieuwe stof makkelijker op.

BEKIJKEN →

Succesvol veranderen

Leer op een eenvoudige, effectieve wijze gedrag en gewoontes te veranderen.

BEKIJKEN →

Haal het beste uit je brein

Houd je brein fit en scherp en zorg voor meer ‘effect’ uit je werk.

BEKIJKEN →

Verjaag de Calimero in je

Maak meer invloed en meer impact, zodat je beter gezien en gehoord wordt.

BEKIJKEN →

Vergaderen.. maar dan goed

Buig vergaderingen om tot prikkelende, efficiënte en effectieve meetings.

BEKIJKEN →

Effectief assertief

Maak assertieve keuzes op een effectieve manier en verdedig je eigen belangen.

BEKIJKEN →

Stress? Manage it!

Word stress de baas en verhoog je vitaliteit, productiviteit en werkplezier.

BEKIJKEN →

Kunnen we iets voor jullie betekenen?

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren 150+ klanten door heel Nederland.

#1 trainers

Onze trainers zijn experts binnen hun vakgebied. Zo waarborgen we kwaliteit.

Meer dan 150 tevreden klanten gingen jullie al voor.

Jaarlijks verwelkomen we meer dan 45 nieuwe klanten. Door heel Nederland en van iedere grootte.

Zij beoordelen ons met een gemiddelde klantwaardering van 8.6!

Dineke Philipse

Als branchevereniging voor ondernemers in de evenementenbranche zoeken we vaak trainingen en workshops die onze leden helpen in hun bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering. We werken daarvoor graag samen met Job Education vanwege het brede aanbod en de goeie prijsstelling. Daarnaast is het contact bijzonder prettig en kunnen ze snel schakelen.

Dineke Philipse
Rian van Nuland

Job Education geeft sinds 2 jaar workshops aan onze collega’s. Het aanbod is heel divers en daarom zit er altijd iets interessants bij. De communicatie m.b.t. het boeken van workshops is helder en duidelijk, zowel voorafgaand aan de workshops als nadien ter evaluatie. De feedback van mijn collega’s over de inhoud van de workshops is ook altijd goed!

Rian van Nuland
Michelle Oosthuyzen

Wij hebben de workshop Feedback for growth bij Job Education gevolgd. De workshop was leerzaam en plezierig. We hebben een mooie middag gehad. De feedback van de deelnemers was ook heel positief. Onze ervaring met Job Education is dus een hele fijne.

Michelle Oosthuyzen
Nancy Stevens

Job Education verzorgt op regelmatig workshops voor ons. Een fijne partner om mee samen te werken. Ze schakelen snel en denken altijd goed met ons mee.

Nancy Stevens
Petri van Vugt

Voor onze Kerstdag zochten we 2 workshops en zijn hiervoor bij Job Education te rade gegaan. Uiteindelijk hebben we een lachworkshop en een mindfulness workshop gevolgd. Zij dachten goed mee en verzorgden een leerzame middag met twee ervaren trainers.

Petri van Vugt

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze zakelijke workshops? Als je contact opneemt helpen we graag bij het maken van de beste keuze. 

We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl of
telefonisch op 030 – 227 2404.

Incompany workshops over persoonlijke effectiviteit.

Sneller, slimmer, efficiënter, productiever. In het huidige bedrijfsleven wordt er steeds meer gevraagd van werknemers. En dat wil je zelf misschien ook wel. Jezelf continu verbeteren om zodoende nog waardevoller te zijn. Daar profiteer jij, maar ook de organisatie van. Het bezitten van kennis en kunde op het gebied van persoonlijke effectiviteit kan je daarbij op weg helpen. Tijdens onze workshops leer je hoe je sneller, slimmer, efficiënter en productiever kan werken. Ben je benieuwd?

Wij bieden zakelijke workshops aan die zich concentreren op persoonlijke effectiviteit. Deze workshops dragen bij aan het ontwikkelen van jouw kennis en kunde op dit gebied. Of we het nu hebben over time management, work hacking, snellezen of mindmapping – Job Education leert het je. Na het afronden van onze zakelijke workshops kan jij het effectiever werken direct in de praktijk toepassen.

Andere categorieën workshops.

Ben je op zoek naar een ander type workshop? We hebben naast de categorie Persoonlijke Effectiviteit ook andere categorieën vol interessante workshops. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze Communicatie of Persoonlijke Ontwikkeling workshops. Of bekijk onze zakelijke workshops gericht op Teambuilding & TeamontwikkelingProfessionele Competenties of Fun, Creativiteit & Vitaliteit. Liever een beeld van het volledig aanbod? Bekijk dan onze pagina met alle workshops.