Zakelijke incompany workshops gericht op

Communicatie

Communicatie speelt overal een grote rol. Het is dus belangrijk om werknemers te ontwikkelen op dit gebied. Onze communicatie workshops zijn perfect voor werknemers en organisaties die beter met elkaar willen communiceren.

Feedback for growth

Geef goede feedback om jezelf en collega’s naar een hoger level te brengen.

BEKIJKEN →

Effectief complimenteren

Ben je benieuwd naar het geheim van écht effectieve complimenten?

BEKIJKEN →

De kracht van non-verbaal

Feitje: 93% van je boodschap wordt non-verbaal overgedragen.

BEKIJKEN →

Moeilijke gesprekken empowerment

Krijg grip op moeilijke gesprekken: van zenuwachtig naar krachtig.

BEKIJKEN →

Creatief schrijven

Schrijf creatieve, verleidelijke teksten en haal de lezer over tot actie.

BEKIJKEN →

Presenteren als een pro

Breng jouw boodschap krachtig en effectief over op het publiek.

BEKIJKEN →

Feedforward

Geeft positieve, toekomstgerichte verwachtingssignalen af.

BEKIJKEN →

Zakelijk schrijven

Professionaliseer in deze workshop je mails, brieven en telefoongesprekken.

BEKIJKEN →

Verbind generaties op kantoor

Leer de andere generaties op jouw kantoor beter kennen en benutten.

BEKIJKEN →

Kunnen we iets voor jullie betekenen?

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren 150+ klanten door heel Nederland.

#1 trainers

Onze trainers zijn experts binnen hun vakgebied. Zo waarborgen we kwaliteit.

Meer dan 150 tevreden klanten gingen jullie al voor.

Jaarlijks verwelkomen we meer dan 45 nieuwe klanten. Door heel Nederland en van iedere grootte.

Zij beoordelen ons met een gemiddelde klantwaardering van 8.6!

Dineke Philipse

Als branchevereniging voor ondernemers in de evenementenbranche zoeken we vaak trainingen en workshops die onze leden helpen in hun bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering. We werken daarvoor graag samen met Job Education vanwege het brede aanbod en de goeie prijsstelling. Daarnaast is het contact bijzonder prettig en kunnen ze snel schakelen.

Dineke Philipse
Rian van Nuland

Job Education geeft sinds 2 jaar workshops aan onze collega’s. Het aanbod is heel divers en daarom zit er altijd iets interessants bij. De communicatie m.b.t. het boeken van workshops is helder en duidelijk, zowel voorafgaand aan de workshops als nadien ter evaluatie. De feedback van mijn collega’s over de inhoud van de workshops is ook altijd goed!

Rian van Nuland
Michelle Oosthuyzen

Wij hebben de workshop Feedback for growth bij Job Education gevolgd. De workshop was leerzaam en plezierig. We hebben een mooie middag gehad. De feedback van de deelnemers was ook heel positief. Onze ervaring met Job Education is dus een hele fijne.

Michelle Oosthuyzen
Nancy Stevens

Job Education verzorgt op regelmatig workshops voor ons. Een fijne partner om mee samen te werken. Ze schakelen snel en denken altijd goed met ons mee.

Nancy Stevens
Petri van Vugt

Voor onze Kerstdag zochten we 2 workshops en zijn hiervoor bij Job Education te rade gegaan. Uiteindelijk hebben we een lachworkshop en een mindfulness workshop gevolgd. Zij dachten goed mee en verzorgden een leerzame middag met twee ervaren trainers.

Petri van Vugt

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze zakelijke workshops? Als je contact opneemt helpen we graag bij het maken van de beste keuze. 

We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl of
telefonisch op 030 – 227 2404.

Incompany workshops over communicatie.

Communicatie is binnen iedere organisatie van vitaal belang. Want zonder te communiceren is werken onmogelijk. Op werk sta je constant in verbinding met de mensen om je heen. Je communiceert verbaal en non-verbaal continu met klanten, collega’s en andere stakeholders. Het is daarom belangrijk competenties op te doen op het gebied van communicatie. Dat zorgt ervoor dat je prettiger, effectiever en efficiënter kan samenwerken. Met betere prestaties en bedrijfsresultaten tot gevolg

Job Education biedt zakelijke workshops aan op het gebied van communicatie. Deze workshops kunnen een belangrijke rol spelen in het ontwikkelen van competenties op dit gebied. Of het nu gaat om interne communicatie, externe communicatie, onderlinge communicatie of presenteertechnieken. Onze workshops stellen werknemers in staat efficiënt en effectief te communiceren. Dankzij de hoge mate van interactiviteit oefen je direct de nieuwe kennis en kunde.

Andere categorieën workshops.

Zoek je een ander type workshop voor het personeel? Wellicht past één van onze andere categorieën beter bij uw behoefte. We bieden workshops aan op het gebied van Teambuilding & TeamontwikkelingPersoonlijke Effectiviteit en Fun, Creativiteit en Vitaliteit. Ook helpen we werknemers met onze workshops gericht op professionele competenties en persoonlijke ontwikkeling. Liever een volledig beeld van ons aanbod? Op onze pagina alle workshops is ons hele aanbod te vinden.