Volg jullie workshop op een

Externe locatie

Hebben jullie behoefte aan een externe locatie om jullie workshop te volgen? Een andere omgeving kan verfrissend werken. Job Education helpt jullie met het vinden van de perfecte plek.

Waarom een externe locatie?

Op een externe locatie worden deelnemers uit de bestaande omgeving getrokken. Dat brengt absoluut voordelen met zich mee.

Je kan voor een workshop op een externe locatie kiezen als de groep toe is aan een frisse omgeving. Of als de ruimte op jullie eigen locatie niet toereikend is.

De voordelen van een externe locatie.

Een workshop volgen op een externe locatie zorgt ervoor dat deelnemers even uit de dagelijkse kantoorsleur komen. Geen afleiding door belletjes, mailtjes of andere collega’s die voorbij lopen.

Zo ervaren de deelnemers meer energie, motivatie en frisse moed. Dit komt het leerrendement ten goede.

Gebruik ons netwerk in Nederland.

Wij helpen jullie graag met het vinden van de perfecte locatie. Een locatie die inspireert, motiveert en waar we een ijzersterke sessie kunnen organiseren.

We hebben de afgelopen jaren een groot netwerk van trainingslocaties in Nederland opgebouwd. Zo kunnen we, in overleg met jullie, snel de perfecte plek vinden.

Willen jullie een externe locatie boeken?

Deze collega’s pakken jouw aanvraag graag op!

We geven je graag álle aandacht. Jouw aanvraag zal daarom worden opgepakt door een van onze coördinatoren. De coördinator blijft jouw contactpersoon gedurende het hele proces.

Maaike
Coördinator

Peter
Coördinator

Gijs
Trainer

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons met een 8,6. Daar zijn we trots op!

45+ klanten

Wij helpen jaarlijks meer dan 45 klanten door heel Nederland.

Inventarisatie fase

De inhoud van de workshop wordt afgestemd op jullie situatie.

Actief leren

We passen ‘actief leren’ toe in onze workshops. Voor betere resultaten.

#1 trainers

Onze trainers zijn experts binnen hun vakgebied. Zo waarborgen we kwaliteit.

Fun en energiek

In onze workshops stimuleren we verbinding, fun en energie. 

Meer dan 150 tevreden klanten gingen jullie al voor.

Jaarlijks verwelkomen we meer dan 45 nieuwe klanten. Door heel Nederland en van iedere grootte.

Zij beoordelen ons met een gemiddelde klantwaardering van 8.6!

Dineke Philipse

Als branchevereniging voor ondernemers in de evenementenbranche zoeken we vaak trainingen en workshops die onze leden helpen in hun bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering. We werken daarvoor graag samen met Job Education vanwege het brede aanbod en de goeie prijsstelling. Daarnaast is het contact bijzonder prettig en kunnen ze snel schakelen.

Dineke Philipse
Rian van Nuland

Job Education geeft sinds 2 jaar workshops aan onze collega’s. Het aanbod is heel divers en daarom zit er altijd iets interessants bij. De communicatie m.b.t. het boeken van workshops is helder en duidelijk, zowel voorafgaand aan de workshops als nadien ter evaluatie. De feedback van mijn collega’s over de inhoud van de workshops is ook altijd goed!

Rian van Nuland
Michelle Oosthuyzen

Wij hebben de workshop Feedback for growth bij Job Education gevolgd. De workshop was leerzaam en plezierig. We hebben een mooie middag gehad. De feedback van de deelnemers was ook heel positief. Onze ervaring met Job Education is dus een hele fijne.

Michelle Oosthuyzen
Nancy Stevens

Job Education verzorgt op regelmatig workshops voor ons. Een fijne partner om mee samen te werken. Ze schakelen snel en denken altijd goed met ons mee.

Nancy Stevens
Petri van Vugt

Voor onze Kerstdag zochten we 2 workshops en zijn hiervoor bij Job Education te rade gegaan. Uiteindelijk hebben we een lachworkshop en een mindfulness workshop gevolgd. Zij dachten goed mee en verzorgden een leerzame middag met twee ervaren trainers.

Petri van Vugt

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze zakelijke workshops? Als je contact opneemt helpen we graag bij het maken van de beste keuze. 

We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl of
telefonisch op 030 – 227 2404.