EXTERNE LOCATIE

JOB EDUCATION REGELT UW EXTERNE LOCATIE.

Je bent hier: Home » Externe locatie

EEN EXTERNE LOCATIE: EEN FRISSE LEEROMGEVING

Iedereen die wel eens een workshop heeft georganiseerd of gevolgd weet dat een externe locatie een belangrijke rol kan spelen in die dag. Het kan goed zijn om de bekende kantoorsetting om te ruilen voor een nieuwe, prikkelende omgeving.

Externe locatie als frisse leeromgeving

Op een externe locatie worden deelnemers even uit de bestaande omgeving getrokken. Dat zorgt voor een grotere impact, meer waardering voor de aangeboden ontwikkelmogelijkheid en brengt deelnemers in een leermodus. Job Education heeft in de omgeving Utrecht contact met verschillende trainingslocaties waar een workshop georganiseerd kan worden.

a

HOE WE WERKEN
 • Wensen en behoeftes

  In overleg bepalen we de wensen en behoeftes voor de locatie: het budget, de locatie, de ruimte en zaken als catering en faciliteiten.

 • We gaan op zoek

  Job Education zet haar contacten met externe trainingslocaties in de perfecte trainingslocatie voor de workshop te vinden.

 • Geen omkijken naar

  Job Education regelt alles. De selectie, communicatie en administratie. De klant heeft alleen de lusten, maar niet de lasten.

 • Optimaal leerrendement

  De deelnemers kunnen op de externe locatie de dagelijkse kantoorprikkels van zich afzetten om volledig te focussen op hun ontwikkeling.

color
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.jobeducation.nl//
#00bf79
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/jobeducation.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Jouw e-mailadres
off
off