WORKSHOP EXCEL ONTDEKKEN

Je bent hier: Home » Workshops » Workshop Excel ontdekken

HAAL ALLES UIT EXCEL

Excel: voor sommigen bekend terrein maar voor heel veel anderen een ontzettend complex programma, waarvan alleen de basis functionaliteiten bekend zijn. Zonde, want Excel is in potentie een ontzettend krachtig programma. Er is veel meer mogelijk dan je denkt. In deze workshop nemen we je daarin mee zodat je Excel optimaal kan gebruiken.

Voor deze workshop zijn algemene computervaardigheden al genoeg. Want ook zonder uitgebreide kennis en kunde kan je een hoop progressie boeken in excel. Iedereen zal zich dus ook comfortabel voelen met de lesstof. Na afloop begrijp je dit programma en ben je in staat effectiever en efficiënter te werken met Excel.

Benieuwd welke onderwerpen er in deze workshop allemaal aan bod komen? Onder het kopje ‘inhoud’ vertellen we je wat je kan verwachten.

De onderstaande onderwerpen geven een indicatie van de mogelijkheden. Job Education biedt deze workshop op maat aan, gebaseerd op de groepsgrootte, tijdsduur en wensen van de klant. De definitieve invulling wordt van tevoren gecommuniceerd.

Wat is (het belang van) excel

Iedereen weet wel wat brainstormen is. Maar hoe je het goed doet en wat je er mee kan winnen is voor de meesten nog onbekend terrein.

Werkmappen

Alles begint met een werkmap, dus daar nemen we je in eerste instantie in mee. Je leert over het openen, opslaan en de eigenschappen van werkmappen.

Invoeren en celeigenschappen

Wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot je invoer? Je leert alles over lettertypes, opties voor automatisch doorvoeren en de verschillen tussen getal, tekst en datum.

Formules

Wellicht is de meest gebruikte functionaliteit binnen excel wel de formules. Maar welke formules zijn er allemaal en hoe pas je ze toe?

Grafieken

Grafieken zijn erg handig binnen excel. Maar je moet wel net even weten hoe die werken. We vertellen je er daarom alles over.

Oefenen, oefenen, oefenen

Excel is vooral een programma waarin je aan de slag moet om te oefenen. We gaan daarom druk aan de slag met allerlei opdrachten en cases.

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten na afloop de ruimte verlaten met een optimaal leerrendement. In deze workshop gaan we daarom concreet werken aan de volgende doelen:

Je leert alles over het programma Excel en waarvoor je het kan inzetten;

Je begrijpt werkmappen en leert alles over invoeren en celeigenschappen;

Je hebt kennis van formules en grafieken en kan deze na de workshop zelfstandig genereren.

Zijn er andere specifieke uitdagingen binnen de organisatie? In overleg kunnen de doelstellingen en resultaten van de workshop worden toegespitst op jullie situatie.

Alles draait om een optimaal leerrendement. We stimuleren je daarom om ook na de workshop actief met de stof bezig te gaan. Dat doen we op de volgende manieren:

Digitale toetsing

Na de workshop krijg je gratis toegang tot onze digitale toetsing applicatie. Door na afloop de digitale toets te doen kan je bekijken welke kennis je hebt opgedaan en waar je nog kan verdiepen.

Team- en/of individuele challenge

Tijdens de workshop krijg je de ruimte om voor jezelf een challenge te bepalen. Na de workshop kan je actief bezig gaan om het door jezelf gestelde doel te bereiken. Bij workshops waar teambuilding en –ontwikkeling centraal staat kan deze challenge ook als team worden bepaald en nageleefd.

Zo veel mensen, zo veel wensen. Onze workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag. Vul het offerteformulier in en we sturen vrijblijvend een offerte op maat.

DuurInvesteringGroepsgrootte
1 uur€645,00Maximaal 16
2 uur€845,00Maximaal 16
4 uur€1.195,00Maximaal 16

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Heb je interesse in deze workshop? We brengen graag een vrijblijvende offerte aan je uit.

Vul rechts in het scherm het offerteformulier in

Mail ons op welkom@jobeducation.nl

Bel ons op 030 - 227 2404

Wil je worden terug gebeld?
Vul dan het onderstaande call-me-back formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze klanten kozen ook voor Job Education

Offerte aanvragen

De Job Education methode

Alleen het hoogste leerrendement is goed genoeg. Daarom: de Job Education methode.

Telefonisch adviesgesprek

Met een telefonisch adviesgesprek zorgen we dat onze workshops naadloos aansluiten op de behoefte.

Pre-workshop hand outs

Met onze pre-workshop hand outs kunnen deelnemers zich optimaal voorbereiden op de workshop.

Professionele trainers

Job Education werkt uitsluitend met professionele trainers. Zij kunnen de groep perfect begeleiden.

Interactieve workshops

Reflectie, rollenspellen en praktijkoefeningen verhogen de betrokkenheid en ontwikkeling van de deelnemers.

Uitstekend trainingsmateriaal

Job Education verzorgt uitstekend trainingsmateriaal waar de deelnemers mee aan de slag kunnen.

Persoonlijke leerdoelen

In workshops van Job Education is aandacht voor persoonlijke leerdoelen. Zo garanderen we een optimaal leerrendement op individueel niveau.

Optionele videotraining

Met optionele videotraining kunnen rollenspellen en oefeningen opgenomen, nagestuurd en geëvalueerd worden. Een krachtige tool voor optimale ontwikkeling.

Digitale toetsing

Job Education bied digitale toetsing na het volgen van een workshop. Zo wordt de nieuwe kennis en kunde verankert binnen de organisatie.

color
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.jobeducation.nl//
#00bf79
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/jobeducation.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Jouw e-mailadres
off
off