Visie & Missie.

Waar0m we doen wat we doen?
Je bent hier: Home » Visie en Missie

Ontwikkeling op de werkvloer.

Wij geloven dat de ontwikkeling van personeel moet worden gezien als investering waar werkgever en werknemer
beide van profiteren. We stimuleren iedere werknemer in Nederland dan ook om een leven lang te leren.

Werk heeft impact

Een van  de eerste vragen die men een onbekende vaak stelt is:”wat voor werk doe je?”. Dat is niet voor niets. Werk heeft een grote impact op een mensenleven en wordt door veel mensen gezien als onderdeel van de identiteit. Logisch ook, als je bedenkt dat de meesten er 40 uur per week doorbrengen.

Waarom ontwikkeling?

En omdat werk zo veel impact heeft is het ook een vlak waarop mensen zich altijd willen ontwikkelen. Je wil immers verder komen dan waar je nu bent. En dat kent vele voordelen: als je in ontwikkeling bent presteer je beter, heb je meer zelfvertrouwen, een hogere motivatie en word je waardevoller. Kortom: je komt steeds dichter bij het benutten van je volledige potentieel.

En de werkgever dan?

Maar niet alleen de werknemer heeft profijt van ontwikkeling. De werkgever profiteert ook van werknemers die beter presteren en gelukkiger zijn. Dat zie je namelijk terug in de productiviteit en betrokkenheid van het personeel. Daarnaast blijven werknemers langer loyaal wanneer er in ze geïnvesteerd wordt.

Een leven lang leren

Om die reden bestaat Job Education. Wij geloven dat de ontwikkeling van personeel niet moet worden gezien als kostenpost maar als investering, waar werkgever en werknemer beide van profiteren. We stimuleren iedere organisatie in Nederland dan ook te faciliteren in de leerbehoefte van medewerkers. En we stimuleren iedere werknemer in Nederland om een leven lang te leren.

Een lerende wereld.

Ontwikkeling mag niet alleen behouden zijn voor werkend Nederland. Ieder mens op deze wereld zou de mogelijkheid moeten hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Daar dragen we graag ons steentje aan bij.

Job Education steunt goede doelen die zich richten op leren en ontwikkeling. Tegelijkertijd moedigen we klanten die met ons samenwerken aan om hetzelfde te doen.

color
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.jobeducation.nl//
#00bf79
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/jobeducation.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Je e-mailadres
off
off