VIDEOTRAINING

LICHT, CAMERA, ACTIE!

Je bent hier: Home » Videotraining

VIDEOTRAINING VOOR MAXIMALE IMPACT

Als je een workshop volgt wil je daar het maximale resultaat uit halen. Daar zijn verschillende toepassingen voor. Maar heb je ooit al eens gewerkt met videotraining? Waarschijnlijk niet. Zonde, want het is een krachtige methode om op jezelf te reflecteren en je verder te ontwikkelen.

Videotraining: de voordelen

Videotraining is een krachtig hulpmiddel om jezelf te ontwikkelen. Zeker in workshops waar gesprekstechnieken aan bod komen kan het veel waarde toevoegen. Videotraining stelt je in staat je prestaties op te nemen, er op te reflecteren en jezelf weer te verbeteren. Door oefeningen en rollenspellen op te nemen maak je gebruik van een 100% objectief meetinstrument. Interessant? We vertellen je graag over de mogelijkheden.

videotraining

a

HOE WE WERKEN
 • Videotraining in de workshop

  Tijdens de workshop worden in oefeningen en rollenspellen opnames gemaakt. Die opnames vormen trainingsmateriaal waarop later gereflecteerd kan worden.

 • Ontvangen trainingsvideo

  De deelnemers ontvangen per e-mail hun persoonlijke trainingsvideo, met hun uitgevoerde rollenspellen en oefeningen. Materiaal om te analyseren en van te leren.

 • Optionele coaching

  Indien gewenst analyseert onze trainer de video en worden de deelnemers verder gecoacht op ontwikkelpunten. Dit kan met Video + of op een terugkomdag.

 • Optimaal leerrendement

  Videomateriaal is 100% objectief. Doordat deelnemers zelf nog een keer actief met de stof aan de slag gaan verankeren ze de nieuwe kennis en kunde optimaal.

color
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.jobeducation.nl//
#00bf79
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/jobeducation.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Jouw e-mailadres
off
off