Personal branding: 5 grote voordelen

EEN PERSONAL BRAND IS ALS EEN MAGNEET.

Personal branding: 5 grote voordelen

Sommigen omschrijven een personal brand als een magneet. Als je het goed doet, trek je er collega’s, klanten en carriére-kansen mee aan. Dat komt omdat je personal brand aan anderen laat zien dat je iets voor ze kan betekenen. Je laat je onderscheidende vermogen als professional zien. Dat kan je een hoop opleveren. Vijf voordelen van personal branding:
1. Mensen vertrouwen je meer
Je personal brand laat zien wat jou drijft en motiveert. Dat zorgt ervoor dat mensen zich comfortabeler voelen in de samenwerking met jou. Je intenties zijn duidelijk en oprecht. Zo schep je vertrouwen bij de mensen om je heen. Met personal branding kan je dus werken aan hechte, betekenisvolle relaties.
2. Je gepercipieerde ‘waarde’ wordt groter
Als je bezig bent met personal branding zullen de mensen om je heen je op een gegeven moment niet meer alleen zien als collega. Ze krijgen ook een emotionele associatie bij je. Collega’s zullen zich meer verbonden met je voelen en zullen je meer zien als expert. Op die manier kan je een waardevollere rol spelen op de werkvloer.
3. Je ontdekt (en werkt aan) je eigen unique selling point
Je personal brand kan een onderscheidende factor zijn. Collega’s, klanten en je werkgever zullen eerder voor je kiezen als ze weten waar jouw expertise ligt. Hoe meer je aan je personal brand werkt, hoe meer profijt je daarvan hebt.
4. Het maakt je 100% authentiek
Je personal brand bouw je op jouw eigen waarden, doelen, kwaliteiten en passies. Je draagt uit wie je écht bent. 100% jij, en niemand anders. Volledig authentiek zijn in dat wat je doet maakt het leven eenvoudiger en prettiger. Want zeg nou zelf: is het fijner om jezelf te zijn of om een rol te moeten spelen?
5. Het optimaliseert de samenwerking
Als jij en je collega’s elkaars personal brand kennen kan je daar allemaal van profiteren. Vaak is er namelijk veel meer kennis en kunde binnen een afdeling dan veel mensen weten. Personal branding zorgt ervoor dat mensen elkaar sneller en meer opzoeken. Zo weet je dat je voor die administratieve uitdaging even langs kan lopen bij je collega die alles van administratie weet.
Personal branding kent dus tal van voordelen. Niet voor niets is het een van onze meest geboekte workshops.
Naamloos-2
Job Education is de #1 aanbieder van zakelijke workshops. Met onze zakelijke workshops zorgen wij voor een optimale ontwikkeling van werknemers.
Post by Job Education

Job Education is de #1 aanbieder van zakelijke workshops. Met onze zakelijke workshops zorgen wij voor een optimale ontwikkeling van werknemers.

0
0
color
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.jobeducation.nl//
#00bf79
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/jobeducation.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.jobeducation.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Je e-mailadres
off
off