Volg een van onze workshops via Zoom, Skype of Teams

Online workshops voor thuiswerkers

Home » Online workshops

We kunnen veel van onze workshops ook online organiseren.

Werken jullie dankzij de corona crisis thuis, maar willen jullie toch een workshop volgen? Dat kan, want we bieden de meeste workshops ook online aan. We kijken graag met je naar de mogelijkheden via Zoom, Skype of Teams.

Hebben jullie advies nodig bij het maken van de beste keuze? Onze coördinatoren helpen graag! Neem gerust contact met ons op.

Online workshops in corona tijd.

Met meer dan 50 zakelijke workshops bedienen we al drie jaar lang mooie klanten door heel Nederland. Nu dat door de corona crisis niet altijd face to face kan, helpen we jullie graag met onze online workshops voor thuiswerkers. De ontwikkeling van medewerkers zou namelijk niet mogen leiden onder de situatie waarin de wereld verkeert.

Interesse in één van onze workshops? 
Neem dan contact met ons op. In overleg met jullie kijken we naar de beste inhoud en de beste vorm om de workshop in te organiseren. Zodat jullie medewerkers er een optimaal leerrendement uit halen.

Veelgestelde vragen over onze online workshops.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag.

Hoe werkt zo'n online workshop precies?

De online workshops organiseren we via een online vergadertool zoals Zoom, Skype of Teams. Voor sommige workshops krijgen de deelnemers op voorhand al wat materiaal opgestuurd. Dat verschilt per sessie.

Onze trainer geeft aan het begin van de sessie wat huisregels mee aan de deelnemersgroep. Zo zorgen we ervoor dat alles soepeltjes verloopt.

Hebben de workshops een vaste duur en inhoud?

Nee, we werken voor de online workshops echt met maatwerk. In overleg met jullie kijken we naar de beste duur, inhoud en vorm van de workshop. Daarbij kijken we onder andere naar het type deelnemers en jullie beoogde resultaat.

Bieden jullie álle workshops ook online aan?

Nee. We organiseren geen workshop online als we denken dat jullie daar geen leerrendement uit gaan halen. Sommige thema’s lenen zich beter voor een online workshop dan anderen. De workshops die daar niet voor geschikt zijn, zullen we dus niet online organiseren.

We bekijken samen met jullie of we jullie workshop online kunnen aanbieden. Daarbij staat kwaliteit voorop. 

Kan het niet online? Dan komen we de workshop natuurlijk graag face to face geven zodra dat weer mogelijk is.

Wat als we de workshop toch liever face to face volgen?

Dat is geen probleem. We geven inmiddels ook alweer face to face workshops. We moeten er dan samen voor zorgen dat we de nodige voorzorgsmaatregelen nemen. De ruimte moet groot genoeg zijn om 1,5 meter afstand te houden en er moeten voldoende desinfecterende middelen zijn.

Geef jullie voorkeur even aan bij je aanvraag, dan kijken we samen wat de beste oplossing is!

Kunnen we een thema volgen dat niet tussen jullie aanbod staat?

Jazeker! Veel van onze trainers kunnen schitterende maatwerk workshops ontwikkelen. We stemmen de inhoud dan volledig af op basis van jullie behoefte. 

Geef dit even aan bij je aanvraag. Dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Let op: zitten jullie in een zwaar getroffen branche? ⛔️

Dan maken we in deze lastige tijden graag een uitzondering. We vinden het superbelangrijk dat de ontwikkeling van werknemers niet stil komt te staan. Zeker niet in een periode die toch al stressvol en onzeker is.

Vertel ons bij je aanvraag wat meer over jullie situatie. Dan kijken we, in overleg met jullie, of we de workshop kunnen organiseren tegen een verlaagd tarief.

We mochten onze workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn. 

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

Robin van ‘t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren 150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk experts binnen hun vakgebied. 

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een van onze workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.