Sessies via Zoom, Teams of Skype

Online workshops voor thuiswerkers

Home | Online workshops

We kunnen veel van onze workshops ook online organiseren.

Werken jullie dankzij de corona crisis thuis, maar willen jullie toch een workshop volgen? Dat kan, want we bieden de meeste workshops ook online aan. We kijken graag met je naar de mogelijkheden via Zoom, Skype of Teams.

Hebben jullie advies nodig bij het maken van de beste keuze? Onze coördinatoren helpen graag! Neem gerust contact met ons op.

Online workshops in corona tijd

Met meer dan 50 zakelijke workshops bedienen we al drie jaar lang mooie klanten door heel Nederland. Nu dat door de corona crisis niet altijd face to face kan, helpen we jullie graag met onze online workshops voor thuiswerkers. De ontwikkeling van medewerkers zou namelijk niet mogen leiden onder de situatie waarin de wereld verkeert.

Interesse in één van onze workshops? 
Neem dan contact met ons op. In overleg met jullie kijken we naar de beste inhoud en de beste vorm om de workshop in te organiseren. Zodat jullie medewerkers er een optimaal leerrendement uit halen.

Veelgestelde vragen over onze online workshops

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag.

Hoe werkt zo'n online workshop precies?

De online workshops organiseren we via een online vergadertool zoals Zoom, Skype of Teams. Voor sommige workshops krijgen de deelnemers op voorhand al wat materiaal opgestuurd. Dat verschilt per sessie.

Onze trainer geeft aan het begin van de sessie wat huisregels mee aan de deelnemersgroep. Zo zorgen we ervoor dat alles soepeltjes verloopt.

Hebben de workshops een vaste duur en inhoud?

Nee, we werken voor de online workshops echt met maatwerk. In overleg met jullie kijken we naar de beste duur, inhoud en vorm van de workshop. Daarbij kijken we onder andere naar het type deelnemers en jullie beoogde resultaat.

Bieden jullie álle workshops ook online aan?

Nee. We organiseren geen workshop online als we denken dat jullie daar geen leerrendement uit gaan halen. Sommige thema’s lenen zich beter voor een online workshop dan anderen. De workshops die daar niet voor geschikt zijn, zullen we dus niet online organiseren.

We bekijken samen met jullie of we jullie workshop online kunnen aanbieden. Daarbij staat kwaliteit voorop. 

Kan het niet online? Dan komen we de workshop natuurlijk graag face to face geven zodra dat weer mogelijk is.

Wat als we de workshop toch liever face to face volgen?

Dat is geen probleem. We geven inmiddels ook alweer face to face workshops. We moeten er dan samen voor zorgen dat we de nodige voorzorgsmaatregelen nemen. De ruimte moet groot genoeg zijn om 1,5 meter afstand te houden en er moeten voldoende desinfecterende middelen zijn.

Geef jullie voorkeur even aan bij je aanvraag, dan kijken we samen wat de beste oplossing is!

Kunnen we een thema volgen dat niet tussen jullie aanbod staat?

Jazeker! Veel van onze trainers kunnen schitterende maatwerk workshops ontwikkelen. We stemmen de inhoud dan volledig af op basis van jullie behoefte. 

Geef dit even aan bij je aanvraag. Dan kijken we samen naar de beste oplossing.

We mochten onze incompany workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn. 

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

Klantcijfer: 8,6

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in onze zakelijke incompany workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.

Zakelijke online workshops

We leven momenteel in een gekke tijd. Thuiswerken en digitaal communiceren is de nieuwe norm. Ook zakelijke workshops hebben een ander karakter gekregen. Want waar we ‘vroeger’ langskwamen om de workshop face to face te organiseren, gebeurd dit nu online. De afgelopen maanden hebben we stevig ingezet op het organiseren van online workshops. De ervaring is dat online workshops net zo leuk kunnen zijn als offline sessies. 

De keuze voor de juiste online workshop

Het is bij het kiezen van een online workshop wel belangrijk om aan een aantal zaken te denken. Denk daarbij aan onder andere de duur van de sessie en de groepsgrootte. Te lange sessies voor te grote groepen zorgen voor energieverlies en daarmee voor een afname van het leerrendement. Om die reden hanteren we vaak kortere sessies (rond de 2 uur) en kleinere groepen (rond de 10 deelnemers).

Kwaliteit en online workshops

Daarnaast bepalen we per aanvraag samen met de klant of we de workshop van hun keuze ook online kunnen aanbieden. Kwaliteit staat voorop. Als we twijfels hebben over de waarde van een online variant raden we onze klanten af om de workshop online plaats te laten vinden. We komen dan graag langs zodra de situatie dat weer toelaat. Zo houden we de kwaliteit hoog. Onze ervaring is dat ruim de helft van de workshops zich uitstekend leent voor online.

Hoe gaan online workshops in zijn werk

Het werkt allemaal natuurlijk net even anders. Concreet werkt een online workshop als volgt. We organiseren de workshop in een programma naar keuze. Onze voorkeur daarbij is vaak ZOOM, omdat daar kan worden gebruikt met break out rooms. Alle deelnemers ontvangen een uitnodiging voor de afspraak, die geleid wordt door een van onze ervaren trainers. De trainer stelt een interactief, energiek programma samen. Waarbij deelnemers individueel, plenair en in subgroepen aan de slag gaan. Het doel is altijd om theorie én praktijk te combineren, zodat iedereen de workshop verlaat met nieuwe, praktische kennis en kunde.