Volg een van onze workshops via Zoom, Skype of Teams

Online workshops voor thuiswerkers

Werken jullie dankzij de corona crisis thuis, maar willen jullie toch een workshop volgen? Dan kijken we graag met jullie naar de mogelijkheden via Zoom, Skype of andere online tools.

Online workshops voor thuiswerkers.

Met meer dan 40 zakelijke workshops bedienen we al drie jaar lang mooie klanten door heel Nederland. Nu dat door de corona crisis niet altijd face to face kan, helpen we jullie graag met onze online workshops voor thuiswerkers.

Interesse in één van onze workshops? 
Neem dan contact met ons op. In overleg met jullie kijken we naar de inhoud en de beste vorm om de workshop in te organiseren. Zodat jullie medewerkers er een optimaal leerrendement uit halen.

Veelgestelde vragen over onze online workshops.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag.

Hoe werkt zo'n online workshop precies?

De online workshops organiseren we via een online vergadertool zoals Zoom, Skype of Teams. Voor sommige workshops krijgen de deelnemers op voorhand al wat materiaal opgestuurd. Dat verschilt per sessie.

Onze trainer geeft aan het begin van de sessie wat huisregels mee aan de deelnemersgroep. Zo zorgen we ervoor dat alles soepeltjes verloopt.

Hebben de workshops een vaste duur en inhoud?

Nee, we werken voor de online workshops echt met maatwerk. In overleg met jullie kijken we naar de beste duur, inhoud en vorm van de workshop. Daarbij kijken we onder andere naar het type deelnemers en jullie beoogde resultaat.

Bieden jullie álle workshops ook online aan?

Nee. We organiseren geen workshop online als we denken dat jullie daar geen leerrendement uit gaan halen. Sommige thema’s lenen zich beter voor een online workshop dan anderen. De workshops die daar niet voor geschikt zijn, zullen we dus niet online organiseren.

We bekijken samen met jullie of we jullie workshop online kunnen aanbieden. Daarbij staat kwaliteit voorop. 

Kan het niet online? Dan komen we de workshop natuurlijk graag face to face geven zodra dat weer mogelijk is.

Wat als we de workshop toch liever face to face volgen?

Dat is geen probleem. We geven inmiddels ook alweer face to face workshops. We moeten er dan samen voor zorgen dat we de nodige voorzorgsmaatregelen nemen. De ruimte moet groot genoeg zijn om 1,5 meter afstand te houden en er moeten voldoende desinfecterende middelen zijn.

Geef jullie voorkeur even aan bij je aanvraag, dan kijken we samen wat de beste oplossing is!

Kunnen we een thema volgen dat niet tussen jullie aanbod staat?

Jazeker! Veel van onze trainers kunnen schitterende maatwerk workshops ontwikkelen. We stemmen de inhoud dan volledig af op basis van jullie behoefte. 

Geef dit even aan bij je aanvraag. Dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Let op: zitten jullie in een zwaar getroffen branche en is er daardoor weinig budget? ⛔️ 

Dan maken we in deze lastige tijden graag een uitzondering. We vinden het superbelangrijk dat de ontwikkeling van werknemers niet stil komt te staan. Zeker niet in een periode die toch al stressvol en onzeker is.

Vertel ons bij je aanvraag wat meer over jullie situatie. Dan kijken we, in overleg met jullie, of we de workshop kunnen organiseren tegen een passend tarief.

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren 150+ klanten door heel Nederland.

#1 trainers

Onze trainers zijn experts binnen hun vakgebied. Zo waarborgen we kwaliteit.

Meer dan 150 tevreden klanten gingen jullie al voor.

Jaarlijks verwelkomen we meer dan 45 nieuwe klanten. Door heel Nederland en van iedere grootte.

Zij beoordelen ons met een gemiddelde klantwaardering van 8.6!

Dineke Philipse

Als branchevereniging voor ondernemers in de evenementenbranche zoeken we vaak trainingen en workshops die onze leden helpen in hun bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering. We werken daarvoor graag samen met Job Education vanwege het brede aanbod en de goeie prijsstelling. Daarnaast is het contact bijzonder prettig en kunnen ze snel schakelen.

Dineke Philipse
Rian van Nuland

Job Education geeft sinds 2 jaar workshops aan onze collega’s. Het aanbod is heel divers en daarom zit er altijd iets interessants bij. De communicatie m.b.t. het boeken van workshops is helder en duidelijk, zowel voorafgaand aan de workshops als nadien ter evaluatie. De feedback van mijn collega’s over de inhoud van de workshops is ook altijd goed!

Rian van Nuland
Michelle Oosthuyzen

Wij hebben de workshop Feedback for growth bij Job Education gevolgd. De workshop was leerzaam en plezierig. We hebben een mooie middag gehad. De feedback van de deelnemers was ook heel positief. Onze ervaring met Job Education is dus een hele fijne.

Michelle Oosthuyzen
Nancy Stevens

Job Education verzorgt op regelmatig workshops voor ons. Een fijne partner om mee samen te werken. Ze schakelen snel en denken altijd goed met ons mee.

Nancy Stevens
Petri van Vugt

Voor onze Kerstdag zochten we 2 workshops en zijn hiervoor bij Job Education te rade gegaan. Uiteindelijk hebben we een lachworkshop en een mindfulness workshop gevolgd. Zij dachten goed mee en verzorgden een leerzame middag met twee ervaren trainers.

Petri van Vugt

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze zakelijke workshops? Als je contact opneemt helpen we graag bij het maken van de beste keuze. 

We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl of
telefonisch op 030 – 227 2404.

Wij organiseren zakelijke workshops

Een loopbaan lang leren. Dat is belangrijk voor jezelf, maar ook voor je werkgever. Want medewerkers die zich ontwikkelen worden beter in hun werk, zijn gelukkiger en gemotiveerder. Het aanbieden van frequente opleiding is dan ook geen kostenpost, maar een investering. Het organiseren van zakelijke workshops voor personeel is een perfecte manier om werknemers die kans op ontwikkeling te bieden.

Waarom je voor een workshop kiest

Tijdens de workshops kiezen we werkvormen die de deelnemers stimuleren om actief te leren. We lichten het theoretisch kader uitgebreid toe met uitleg, informatie en beeldmateriaal. De theorie wisselen we veelvuldig af met praktijkonderdelen, zoals opdrachten, reflectie en oefeningen.

Alle onderdelen worden afwisselend individueel, in subgroepen of plenair uitgevoerd. Door deze werkwijze ontstaan snel inzichten en handvatten die in de praktijk kunnen worden toegepast. Dat is echt actief leren voor een optimaal leerrendement.

We werken incompany, dus komen naar jullie toe

Wij organiseren al onze workshops incompany. Op jullie locatie, dus. Of dat nu op jullie kantoor is, of op een externe locatie die jullie voor de gelegenheid hebben geboekt. Voor jullie dus geen gedoe met reistijd en reiskosten. Wel zo makkelijk!

Elke workshop die je nodig hebt

Meer dan 45 verschillende workshops verdeeld in zes categorieën – daar zijn we trots op! Want met dat uitgebreide aanbod ontzorgen we onze klanten. Niet langer voor iedere workshop met verschillende trainers schakelen. Voor iedere uitdaging hebben we een passende oplossing. Dat is een van de redenen dat sommige klanten, naast losse workshops, ook workshop abonnementen bij ons afnemen.

Voor iedere workshop een specialist

Ons uitgangspunt voor iedere workshop is dat de deelnemers een optimaal leerrendement moeten behalen. Kwaliteit is daarom het allerbelangrijkst. Om die kwaliteit te waarborgen werken we uitsluitend met specialisten. Trainers die de materie door en door kennen én uitgebreide didactische kennis en ervaring met zich meebrengen.  👩🏼‍🏫

Inventariseren is een van onze prioriteiten

Een goed inventarisatieproces is essentieel voor een kwalitatieve workshop. We sturen daarom op voorhand een online vragenlijst waarin jullie informatie kunnen geven over o.a. de aanleiding, het beoogde resultaat, het type groep, et cetera. Op basis van jullie input stemmen we het programma van de workshop af op jullie situatie. Zo zorgen we dat de deelnemers een optimaal leerrendement uit de workshop halen.