Kwartaal 1: Meest geboekte zakelijke workshops

Kwartaal 1: Meest geboekte workshops

De tijd vliegt. Het is alweer Pasen en dat betekent dat het eerste kwartaal er weer op zit. Ondanks een traditioneel rustig januari mochten onze trainers weer bij een hoop leuke organisaties over de vloer komen met één van onze zakelijke workshops. Job Education kijkt terug en deelt de meest geboekte workshops van Q1.

#1          Workshop Personal branding / bekijken

Personal branding blijkt een steeds relevanter onderwerp bij organisaties in Nederland. Organisaties zien steeds meer de waarde in van werknemer met een ‘eigen merk’. Onze trainers gaven deze workshop al regelmatig in 2017 en dit kwartaal blijft het onderwerp onveranderd populair. Hij staat op nummer één in de top tien.

#2          Workshop Effectief complimenteren / Bekijken

Waardering voor je werk is voor nagenoeg iedere werknemer belangrijk. Het komt onder andere het werkgeluk ten goede. We vinden het daarom goed om te zien dat steeds meer klanten aandacht besteden aan dit onderwerp. We gaven de workshop Effectief complimenteren al regelmatig in 2018. Daarmee staat hij op een tweede plaats.

#3          Workshop Speeddate: Connect met collega’s / Bekijken

Speed daten. Veel mensen denken dan direct aan het zoeken naar een nieuwe vlam. Maar ook op kantoor wordt het steeds gebruikelijker. Zeker bij organisaties waar teambuilding prioriteit heeft is de workshop Speeddate een erg populaire keuze. Een laagdrempelige, effectieve manier om elkaar beter te leren kennen. Een keurige derde plaats.

De rest van de top 10:

#4          Workshop Feedback geven / bekijken
#5          Workshop Mindfulness op werk / bekijken
#6          Workshop Passievol werken / bekijken
#7          Workshop De kracht van kwetsbaarheid / bekijken
#8          Workshop Intervisie / bekijken
#9          Workshop Verbeter je werkgever / bekijken
#10        Workshop Moeilijke gesprekken / bekijken

Al met al een geweldig eerste kwartaal waar we bij hebben kunnen dragen aan de ontwikkeling van veel Nederlandse werknemers. We kijken uit naar de rest van het jaar. Voor nu iedereen ontzettend fijne Paasdagen!

Post by Job Education

Job Education is de #1 aanbieder van zakelijke workshops. Met onze zakelijke workshops zorgen wij voor een optimale ontwikkeling van werknemers.