Chat with us, powered by LiveChat
Home | 7 vragen aan onze trainer Karianne

7 vragen aan onze trainer Karianne

Tags: | ⏱ Leestijd: 3 minuten

Bij Job Education werken we met een geweldig team. Stuk voor stuk ervaren, inspirerende trainers. Zij zijn experts binnen hun vakgebied en daarnaast ook nog eens hele leuke mensen. 😉

We stellen ons team graag aan jullie voor. Dat doen we aan de hand van 7 vragen. Deze keer stellen we die aan onze trainer Karianne.

Karianne is sinds 2018 trainer bij Job Education. Ze verzorgt met veel passie de workshops Relax! Ontspannen werken, Succesvol veranderen en Verjaag de Calimero in je.

Kan je wat meer over jezelf vertellen?

Ik voel me een bevoorrecht mens. Ik heb een fijne familie en vrienden, een fantastische zoon, een meer dan prettig dak boven mijn hoofd en dan ook nog eens het leukste werk dat er bestaat. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en woon daar nog altijd met plezier. Ga graag naar theater, film en musea maar kan me thuis ook prima vermaken. En ik knap altijd op van een paar uur in de natuur.

Wat kenmerkt jou als mens en neem je dat ook mee in je rol als trainer?

Zowel als mens als trainer ben ik positief ingesteld. Ik kijk graag naar hoe iets wel kan en ook als trainer hou ik ervan om eerst te kijken naar wat mensen al doen. Waar hun kwaliteiten en talenten liggen. En waar hun interesse en energie naar uitgaat. Van daaruit kun je kijken naar doorontwikkeling en groei.

Met mijn instelling en werk draag ik graag bij aan het zelfvertrouwen en welbevinden van anderen. Dat is voor mij waar het leven om draait.

Wat doe je allemaal als je niet aan het werk bent?

Het grootste deel van mijn tijd buiten werk besteed ik aan samenzijn en samen avonturen beleven met mijn zoon (2011). Verder ga ik graag naar zee en het terras op met familie en vrienden.

Ik lever met plezier een bijdrage aan maatschappelijke organisaties en organiseer activiteiten voor de school van mijn zoon. Ik hou van dansen en de lente, dit nummer van Anouk vat het goed samen: https://music.youtube.com/watch?v=FHQMjQHtmrs&list=RDAMVMFHQMjQHtmrs.

Maar gelukkig word ik ook blij van sneeuw, ijs en decemberlichtjes.

Waar ben je trots op in je carrière en/of in je persoonlijke leven?

Het meest trotst ben ik ongetwijfeld op de band met mijn zoon en op hoe sociaal en vol zelfvertrouwen hij zich ontwikkelt. Daarnaast ben ik er heel trots op dat ik financieel zelfstandig ben en helemaal mijn eigen weg ben gegaan in mijn carrière. Van communicatiewetenschapper, naar theatermaker achter en voor de schermen en van daaruit doorgegroeid naar trainer en coach. En dat ik vanuit die rol heb kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van talloze mensen en organisaties en me daarin zeer op mijn plek voel.

Als je morgen zou kunnen opstaan met een nieuwe vaardigheid, welke zou het dan zijn en waarom?

Dat is makkelijk, ik had graag heel mooi kunnen zingen. En als ik dat had gekund was ik daar ongetwijfeld mee op een podium gaan staan.

Wat is de belangrijkste les die je ooit geleerd hebt? En van wie heb je die geleerd?

Het belangrijkste dat ik inmiddels geleerd heb is dat je diep van binnen het antwoord op de meeste van je vragen wel weet en dat je zelf je beste raadgever bent. De kunst is om naar je eigen stem te luisteren.

Verder ben ik gezegend geweest met een aantal mensen die mijn potentie eerder zagen dan ik en mij aangemoedigd hebben om daar iets mee te doen. Dat is de andere les: ga op zoek naar supporters, naar mensen die zien wat je waard bent.

Hoe ervaar je het werken met Job Education?

Ik werk met heel veel plezier samen met Job Education. Ik kom in aanraking met leuke opdrachtgevers en voel heel veel ruimte om met eigen ideeën te komen.

Verder is alles organisatorisch altijd heel goed geregeld, waardoor ik me volledig op de inhoud kan concentreren.

Recente artikelen

Categorieën

Onze laatste artikelen

We schrijven regelmatig artikelen over workshops, opleiden en werk.

10 tips om effectief te vergaderen

10 tips om effectief te vergaderen

Nederlanders vergaderen gemiddeld een paar uur per week, oftewel honderden uren per jaar. Hoewel we dus vaak aan de (online) vergadertafel zitten, gaat het niet altijd van een leien dakje. Collega’s letten bijvoorbeeld niet op, iedereen praat door elkaar of...

Als organisatie een workshop ontwikkelen? Let dan hierop

Als organisatie een workshop ontwikkelen? Let dan hierop

Variatie en ontwikkeling zijn belangrijk op de werkvloer. Er zijn weinig medewerkers die blij worden van monotoon werk waar de kans om te leren klein is. Het organiseren van een workshop is een leuke methode om leven in de brouwerij te brengen én iets op te...

6 manieren om de klantbeleving te optimaliseren

6 manieren om de klantbeleving te optimaliseren

Wil jij de klantbeleving optimaliseren? Met een glimlach en een goed product ben je er nog niet. Het creëren van een prettige ervaring voor je klant vereist tijd en geduld. Maar daar krijg je een hoop voor terug. Tevreden klanten nemen immers jouw dienst of...

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

We mochten onze workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn. 

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

Peter Houtman

Coördinator

Heb je advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een van onze workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.