Chat with us, powered by LiveChat
Home | 7 vragen aan onze trainer Joella

7 vragen aan onze trainer Joella

Tags: | ⏱ Leestijd: 2 minuten

Bij Job Education werken we met een geweldig team. Stuk voor stuk ervaren, inspirerende trainers. Zij zijn experts binnen hun vakgebied en daarnaast ook nog eens hele leuke mensen. 😉

We stellen ons team graag aan jullie voor. Dat doen we aan de hand van 7 vragen. Deze keer stellen we die aan onze trainer Joella.

Joella is sinds 2019 trainer bij Job Education. Ze verzorgt met veel passie de workshops Kledingstijl & kleurkeuze, Personal branding, Talenten ontdekken en Verbind generaties op kantoor.

Kan je wat meer over jezelf vertellen?

Ik ben Joëlla, 36 jaar. Ik heb communicatie gestudeerd en ben daarna het marketing vak ingerold. Na 3 jaar in Londen te hebben gewerkt en gewoond, kwam ik terug naar NL. In Amsterdam heb ik nog 2 jaar in marketing gewerkt. Toen besloot ik voor mezelf te beginnen als stylist, personal shopper en trainer.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat geen dag hetzelfde is en ik altijd nieuwe mensen ontmoet!

Wat kenmerkt jou als mens en neem je dat ook mee in je rol als trainer?

Als persoon ben ik vrij mens- en relatiegericht. Ik vind het waardevol als je mensen mag ontmoeten waar ze zijn. Zodat ze zich vrij voelen en zichzelf kunnen zijn op de werkvloer of in het leven. Ik denk dat ik dat meeneem in mijn werk.

Er is plek voor jouw unieke persoon en het is mijn taak als trainer om je te zien en je het gevoel te geven dat je gezien wordt denk ik! Daarnaast houd ik van een geintje en veel gezelligheid. Maar er moet wel wat geleerd worden, dus ik ben ook van de planning haha!

Wat doe je allemaal als je niet aan het werk bent?

Ik ben ondernemend en altijd bezig met een project, zo ben ik laatst spontaan een podcast begonnen. Daarnaast lees ik en leer ik graag. Ik houd van koken, sporten, dansen, zingen en nieuwe mensen en plaatsen ontdekken.

Waar ben je trots op in je carrière en/of in je persoonlijke leven?

Trots is een beetje een gek woord, want je bent gewoon wie je bent denk ik. Maar ik ben wel blij dat ik redelijk ondernemend en enthousiast van aard ben – dat maakt mijn leven nooit saai!

Als je morgen zou kunnen opstaan met een nieuwe vaardigheid, welke zou het dan zijn en waarom?

Ik zou wel eens iets bedachtzamer willen zijn. 🙂

Wat is de belangrijkste les die je ooit geleerd hebt? En van wie heb je die geleerd?

Dat liefde nooit opraakt. Je kunt nooit teveel liefde aan mensen om je heen geven. Sterker nog; hoe meer je geeft, hoe meer het vermenigvuldigt!

Hoe ervaar je het werken met Job Education?

Erg leuk. Het persoonlijk contact met de organisatie zorgt ervoor dat je je echt onderdeel van een team voelt. De afwisseling van de trainingen en groepen maken het uitdagend en plezierig om er te werken.

Recente artikelen

Categorieën

Onze laatste artikelen

We schrijven regelmatig artikelen over workshops, opleiden en werk.

10 tips om effectief te vergaderen

10 tips om effectief te vergaderen

Nederlanders vergaderen gemiddeld een paar uur per week, oftewel honderden uren per jaar. Hoewel we dus vaak aan de (online) vergadertafel zitten, gaat het niet altijd van een leien dakje. Collega’s letten bijvoorbeeld niet op, iedereen praat door elkaar of...

Als organisatie een workshop ontwikkelen? Let dan hierop

Als organisatie een workshop ontwikkelen? Let dan hierop

Variatie en ontwikkeling zijn belangrijk op de werkvloer. Er zijn weinig medewerkers die blij worden van monotoon werk waar de kans om te leren klein is. Het organiseren van een workshop is een leuke methode om leven in de brouwerij te brengen én iets op te...

6 manieren om de klantbeleving te optimaliseren

6 manieren om de klantbeleving te optimaliseren

Wil jij de klantbeleving optimaliseren? Met een glimlach en een goed product ben je er nog niet. Het creëren van een prettige ervaring voor je klant vereist tijd en geduld. Maar daar krijg je een hoop voor terug. Tevreden klanten nemen immers jouw dienst of...

Klantcijfer: 8,6

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

We mochten onze incompany workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn. 

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

Peter Houtman

Coördinator

Heb je advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een van onze workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.