Home | 7 vragen aan onze trainer Ellen

7 vragen aan onze trainer Ellen

Tags: | ⏱ Leestijd: 3 minuten

Bij Job Education werken we met een geweldig team. Stuk voor stuk ervaren, inspirerende trainers. Zij zijn experts binnen hun vakgebied en daarnaast ook nog eens hele leuke mensen. 😉

We stellen ons team graag aan jullie voor. Dat doen we aan de hand van 7 vragen. Deze keer stellen we die aan onze trainer Ellen.

Ellen is sinds 2019 trainer bij Job Education. Ze verzorgt met veel passie de workshops Mindfulness op werk en Yoga op werk.

Kan je wat meer over jezelf vertellen?

Ik ben Ellen, 48 jaar en jong van geest. 🙂

Ik heb rechten gestudeerd, ik heb lang binnen de Hospitality gewerkt en ben al jaren trainer. Gastvrijheid is ‘my middle name’ zou je kunnen zeggen. Mijn leuke, drukke leven hou ik mede vol door aan yoga en mindfulness te doen. Ik heb een aantal opleidingen gedaan, ik geef les en heb er zelf ook dagelijks profijt van. En ik ben ervan overtuigd dat je hiervoor niet op een berg in India hoeft te wonen.

Wat kenmerkt jou als mens en neem je dat ook mee in je rol als trainer?

Ik ben een typische aanpakker, kan echt genieten van kleine dingen en hou van afwisseling tussen rust en drukte. Mijn omgeving geeft weleens aan dat ik een heldere en nuchtere kijk op het leven heb en dat herken ik wel.

Ook ben ik denk ik wel toegankelijk, ik heb humor en ik denk goed over dingen na. Dat typeert mij ook zeker als trainer!

Wat doe je allemaal als je niet aan het werk bent?

Naast werken vind ik het heerlijk om uit eten te gaan, een biertje of wijntje te drinken, te tennissen en te reizen. Vooral wintersport (snowboarden) is mijn favoriet. Ook lig ik graag in bad, klus ik regelmatig in mijn huis en hou ik van het strand en bos (bij gebrek aan bergen) als afwisseling van mijn stadse omgeving.

Waar ben je trots op in je carrière en/of in je persoonlijke leven?

Ik ben er wel trots op dat ik nieuwe dingen durf aan te gaan (een vaste baan inwisselen voor zzp-en) en dat ik altijd bereid ben om te leren en te ontwikkelen!

Als je morgen zou kunnen opstaan met een nieuwe vaardigheid, welke zou het dan zijn en waarom?

Het lijkt me fantastisch om opeens heel goed te kunnen klussen. Ik kan best aardig verven maar daar is alles wel mee gezegd. Lijkt me ideaal: zelf een badkamer of keuken plaatsen, tegelen, stuken of loodgieterswerk doen!

Wat is de belangrijkste les die je ooit geleerd hebt? En van wie heb je die geleerd?

Zorg altijd eerst goed voor jezelf, pas daarna kun je er ook echt voor anderen zijn. Ik heb dit eigenlijk van een aantal mensen geleerd: een voor mij belangrijke yogalerares, een goede vriendin en een manager die ik ooit heb gehad.

Ik vind de metafoor uit het vliegtuig altijd wel treffend hierbij: “regel altijd eerst je eigen zuurstofmasker, voordat je anderen/je kinderen helpt.”

Hoe ervaar je het werken met Job Education?

Heel leuk en prettig! Ik verzorg met name yoga en mindfulness en ik ben al vaak bij leuke klanten geweest. Het contact met Job Education is altijd goed en persoonlijk. Er is ruimte voor eigen inbreng en we doen het voor mijn gevoel echt samen, zodat de klant een fijne en professionele workshop krijgt.

Recente artikelen

Categorieën

Onze laatste artikelen

We schrijven regelmatig artikelen over workshops, opleiden en werk.

10 tips om effectief te vergaderen

10 tips om effectief te vergaderen

Nederlanders vergaderen gemiddeld een paar uur per week, oftewel honderden uren per jaar. Hoewel we dus vaak aan de (online) vergadertafel zitten, gaat het niet altijd van een leien dakje. Collega’s letten bijvoorbeeld niet op, iedereen praat door elkaar of...

Als organisatie een workshop ontwikkelen? Let dan hierop

Als organisatie een workshop ontwikkelen? Let dan hierop

Variatie en ontwikkeling zijn belangrijk op de werkvloer. Er zijn weinig medewerkers die blij worden van monotoon werk waar de kans om te leren klein is. Het organiseren van een workshop is een leuke methode om leven in de brouwerij te brengen én iets op te...

6 manieren om de klantbeleving te optimaliseren

6 manieren om de klantbeleving te optimaliseren

Wil jij de klantbeleving optimaliseren? Met een glimlach en een goed product ben je er nog niet. Het creëren van een prettige ervaring voor je klant vereist tijd en geduld. Maar daar krijg je een hoop voor terug. Tevreden klanten nemen immers jouw dienst of...

Klantcijfer: 8,6

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

We mochten onze incompany workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn. 

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

Peter Houtman

Coördinator

Heb je advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een van onze workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.