Home | 3 tips uit onze workshop Succesvol veranderen

3 tips uit onze workshop Succesvol veranderen

Tags: Persoonlijke ontwikkeling | ⏱ Leestijd: < 1 minuut)

Veranderen. Hoe vaak neem jij je voor iets nu eindelijk anders te gaan doen, om er een paar weken of maanden later stevig van te balen dat er niets van terecht gekomen is? Of begin je ergens bij voorbaat niet eens aan uit angst om het te zien misgaan? Je zou bijna denken dat veranderen simpelweg gedoemd is om te mislukken, zelfs als je het echt graag wil.

Herkennen jullie dit? Dan is onze incompany workshop Succesvol veranderen interessant voor jullie. Want in deze workshop ontdekken jullie alles over de aspecten die ervoor zorgen dat veranderingen succesvol en duurzaam zijn. Willen jullie zelf vast aan de slag met dit onderwerp? Dan helpen deze drie tips uit de workshop jullie alvast op weg!

Categorieën

Onze laatste artikelen

We schrijven regelmatig artikelen over workshops, opleiden en werk.

De kenmerken van professionals in verschillende generaties

De kenmerken van professionals in verschillende generaties

We bevinden ons in de unieke periode dat er vier verschillende generaties op de werkvloer voorkomen. Nog niet eerder is dit zo expliciet aan de orde geweest. En alhoewel dat enerzijds erg interessant en leuk is, is het ook erg uitdagend. Organisaties worden...

Waarom iedere organisatie mindfulness zou moeten toejuichen

Waarom iedere organisatie mindfulness zou moeten toejuichen

Waar een aantal jaren geleden mindfulness nog als een 'ver van mijn bed'-show werd gezien, worden inmiddels steeds meer mensen en organisaties enthousiast. Dat wordt mede veroorzaakt door de stijgende werkdruk en het feit dat mensen meer op zoek zijn naar...

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

We mochten onze workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn. 

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

Robin van ‘t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

Peter Houtman

Coördinator

Heb je advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een van onze workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.