Home | 3 tips uit onze workshop Onderhandelen als een pro

3 tips uit onze workshop Onderhandelen als een pro

Tags: Communicatie | Professionele competenties | ⏱ Leestijd: < 1 minuut)

Onderhandelen is samen tot een overeenkomst komen. Dit gebruik je continu in jouw interactie met collega’s. Sterker nog: zonder onderhandelen kan er niet gewerkt worden. Met communicatieve- en sociale vaardigheden kan je een belangrijk verschil maken. Je wil natuurlijk graag je eigen belangen behartigen maar daarbij ook de relatie met jouw onderhandelpartner intact houden.

Willen jij en je collega’s perfect leren onderhandelen? Volg dan onze incompany workshop Onderhandelen als een pro. Want in deze workshop ontdekken jullie alles over dit onderwerp. We behandelen de theorie en gaan daarna actief aan de slag zodat je alle kennis en kunde direct in de praktijk kan oefenen. Willen jullie zelf vast aan de slag met dit onderwerp? Dan helpen deze drie tips uit de workshop jullie alvast op weg!

Categorieën

Onze laatste artikelen

We schrijven regelmatig artikelen over workshops, opleiden en werk.

De opmars van mindfulness op de werkvloer

De opmars van mindfulness op de werkvloer

Mindfulness is al vele jaren een veel gebruikte methode om tot rust te komen. Om je hoofd even leeg te maken, zodat je weer ruimte hebt voor nieuwe dingen. Ook binnen het bedrijfsleven wordt mindfulness steeds nadrukkelijker gebruikt als tool om een beter...

Mopperen op de werkvloer.. waar is dat goed voor?

Mopperen op de werkvloer.. waar is dat goed voor?

Je kent ze wel. Die collega's die over alles en niets lopen te mopperen. Ze mopperen uitgebreid over het weer, over het werk, over hun manager of over de thuissituatie. Veel mensen hebben daar een negatief beeld bij. Ze vinden dat het ten koste gaat van de...

3 tips uit onze workshop Mopperen maar!

3 tips uit onze workshop Mopperen maar!

Mopperen. Iedereen op de werkvloer maakt zich er wel eens schuldig aan. Mopperen over het weer, over een klant of het eten in de kantine. En hoewel mopperen wordt gezien als iets negatiefs, zitten er toch ook veel voordelen aan. Het is onder andere een eenvoudige,...

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

We mochten onze workshops al bij meer dan 150 klanten organiseren! 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Job Education helpt ons vaak met workshops die we onze leden aanbieden. Daarbij is het prettig dat ze fijn communiceren, een breed aanbod hebben en eerlijk geprijsd zijn. 

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Job Education verzorgt al ruim 2 jaar workshops voor ons hele bedrijf. Ze hebben een divers aanbod en de communicatie is snel en duidelijk. Zowel voor als na de workshop.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze organiatie een workshop Effectief complimenteren gedaan. Onze collega’s waren erg tevreden over de workshop en de trainer. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij boeken regelmatig bij Job Education. Ze bewijzen zich altijd weer als een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, goed contact en ze denken altijd met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Op de events die we voor klanten organiseren zetten we Job Education regelmatig in. Zij verzorgen dan een workshop en wij de catering. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast!

Robin van ‘t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Job Education beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

Peter Houtman

Coördinator

Heb je advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een van onze workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@jobeducation.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 2404.