2018 tot dusver: Meest geboekte zakelijke workshops

2018 tot dusver: Meest geboekte zakelijke workshops

Het eerste halve jaar van 2018 ligt alweer een poosje achter ons. En zoals altijd blikken we terug op de meest geboekte workshops. We mochten in  de eerste zes maanden weer bij leuke organisaties (terug) komen. Maar welke workshops werden er het meest geboekt?

#1 Workshop Personal Branding   /   Bekijken

Net als in Q1 staat Personal Branding ook in kwartaal twee weer op de eerste plek. Wellicht omdat deze workshop zowel waarde vertegenwoordigd voor het individu als voor teams. Je kan er dus beide kanten mee uit! Onze trainers gaven de workshop al regelmatig in 2017, en in 2018 blijft Personal Branding onverminderd populair.

#2 Workshop Speeddate: Connect met collega’s   /   Bekijken

Vorig kwartaal nog op nummer 3 maar in kwartaal 2 een plekje opgeschoven. Speeddaten is een hoog interactieve, informele en vooral hele leuke manier van teambuilding. Je leert in hoog tempo en in ontspannen sfeer je collega’s beter kennen, en dat op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. De speeddate is in kwartaal 2 de op één na meest geboekte workshop.

#3 Workshop Passievol Werken   /   Bekijken

Vorig kwartaal nog op plaats 6 maar inmiddels gestegen naar plaats 3. De workshop Passievol Werken was erg populair. Goed om te zien dat steeds meer organisaties aandacht besteden aan passievol werken. Want werknemers die hun passie (her)ontdekken zijn productiever, vitaler en gelukkiger.

#4          Moeilijke Gesprekken   /   Bekijken
#5          Feedback Geven   /   Bekijken
#6          Vitaliteit op Werk   /   Bekijken
#7          Effectief Complimenteren   /   Bekijken
#8          Omgaan met Millennials   /   Bekijken
#9          Kernkwadranten   /   Bekijken
#10        Social Awareness   /   Bekijken

We kijken terug op een mooi eerste half jaar en maken ons op voor het traditioneel drukke vierde kwartaal van het jaar. Wellicht tot snel!

Post by Job Education

Job Education is de #1 aanbieder van zakelijke workshops. Met onze zakelijke workshops zorgen wij voor een optimale ontwikkeling van werknemers.